Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
rakiplerimiz için diye de ekledi!!Belhanda'nın satışı şu an orta saha transferinden daha müjdeli haber olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rakiplerimiz için diye de ekledi!!Belhanda'nın satışı şu an orta saha transferinden daha müjdeli haber olur.
Şöyle ki reis takımın hücum hattı 22-23 yaşındaki gençlerden kurulmuş olsa Okay&Etebo'nun önünde dediğin gibi Giuliano'yu isterdim acayip skor üretiyor adam asıl mesele takımın hücum hattı zaten90lı yav
Yaşlı diyemeyiz.
Ha yüksek maaş falan istiyorsa alınmamalı zaten ama skor üretecek adam yok takımda.

Antep yenerAntep maci iskence olacak
Zor rakip, zor macAntep maci iskence olacak
Şöyle ki reis takımın hücum hattı 22-23 yaşındaki gençlerden kurulmuş olsa Okay&Etebo'nun önünde dediğin gibi Giuliano'yu isterdim acayip skor üretiyor adam asıl mesele takımın hücum hattı zaten
Arda(33)
Falcao(34)
Feghouli(30 ama sanki 35 gibi)
Belhanda(30)
Babel(33)
Ben ne olursa olsun 25 yaşından yukarıda oyuncuları takıma katmaktan yana değilim 2. bir Babel vakası olur mu ? olabilir
Belhanda - Babel kesin gitmeli zaten. Onlardan bu takıma ilk 11 oyuncusu olarak hayır gelmez. Yedek olmak için de çok fazla alıyorlar, gerçi as olmak için de fazla alıyorlar.Şöyle ki reis takımın hücum hattı 22-23 yaşındaki gençlerden kurulmuş olsa Okay&Etebo'nun önünde dediğin gibi Giuliano'yu isterdim acayip skor üretiyor adam asıl mesele takımın hücum hattı zaten
Arda(33)
Falcao(34)
Feghouli(30 ama sanki 35 gibi)
Belhanda(30)
Babel(33)
Ben ne olursa olsun 25 yaşından yukarıda oyuncuları takıma katmaktan yana değilim 2. bir Babel vakası olur mu ? olabilir
Belhanda giderse Giuliano'ya hayır demem ama![]()
Serdar Ali Çelikler: "Belhanda, Katar'dan gelen teklifi kabul etmiş. Galatasaray'dan ayrılmak istiyor. Katar kulübünün, Galatasaray'a teklifi 3 milyon Euro. Galatasaray ise 5 milyon Euro istiyor." (Vole TV)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Doğruysa hemen versin bizimkiler bıraksınlar beşi meşi başka şekilde gitmez bu adam başka teklif gelmezSerdar Ali Çelikler: "Belhanda, Katar'dan gelen teklifi kabul etmiş. Galatasaray'dan ayrılmak istiyor. Katar kulübünün, Galatasaray'a teklifi 3 milyon Euro. Galatasaray ise 5 milyon Euro istiyor." (Vole TV)
Dünyada Belhanda'ya hem bonservis verip üstüne 1.5 milyondan fazla veren kulüp çıkmaz.Serdar Ali Çelikler: "Belhanda, Katar'dan gelen teklifi kabul etmiş. Galatasaray'dan ayrılmak istiyor. Katar kulübünün, Galatasaray'a teklifi 3 milyon Euro. Galatasaray ise 5 milyon Euro istiyor." (Vole TV)
rakiplerimiz için diye de ekledi!!