Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
90lı yav

Yaşlı diyemeyiz.

Ha yüksek maaş falan istiyorsa alınmamalı zaten ama skor üretecek adam yok takımda.
Şöyle ki reis takımın hücum hattı 22-23 yaşındaki gençlerden kurulmuş olsa Okay&Etebo'nun önünde dediğin gibi Giuliano'yu isterdim acayip skor üretiyor adam asıl mesele takımın hücum hattı zaten

Arda(33)
Falcao(34)
Feghouli(30 ama sanki 35 gibi)
Belhanda(30)
Babel(33)

Ben ne olursa olsun 25 yaşından yukarıda oyuncuları takıma katmaktan yana değilim 2. bir Babel vakası olur mu ? olabilir

Belhanda giderse Giuliano'ya hayır demem ama :asd:

Bayern perisici almamis. Bunu kiralayin iste..

Beceriksiz yönetimin yürekli taraftarları.
Bu sene için hiç ümidim yok renklerim.
Fatih Terim takımları bi hava yakalamadan başarılı olamıyor. Bu sene gerçekten durum kötü. Arda'ya falan kurtarıcı gözüyle bakamayız. Türkiye'de temposuz ve yumuşak futbolla başarı gelmez.
İki orta saha ve etkili hızlı sol kanat gelmeden bu seneye inancım yok.
Bu saatten sonra gelse de sıkıntı zaten itici gücümüz seyirci de yok.
Yani nereye bakarsan poktan çıkılmiyor.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şöyle ki reis takımın hücum hattı 22-23 yaşındaki gençlerden kurulmuş olsa Okay&Etebo'nun önünde dediğin gibi Giuliano'yu isterdim acayip skor üretiyor adam asıl mesele takımın hücum hattı zaten

Arda(33)
Falcao(34)
Belhanda(30)
Babel(33)

Ben ne olursa olsun 25 yaşından yukarıda oyuncuları takıma katmaktan yana değilim 2. bir Babel vakası olur mu ? olabilir

Bu adamlar ilk 11 zor oynar dostum. Falcao sakat olmazsa o oynar. Bir kanat bence Emre kesin. Öbürüne de transfer gelecek gibi. Defans 30 alti zaten. Okay etebo genç. Emre genc. Kanat gelirse genç.

Arda(33)
Falcao(34)
Belhanda(30)
Babel(33)

Belhanda giderse Giuliano'ya hayır demem ama :asd:
Belhanda - Babel kesin gitmeli zaten. Onlardan bu takıma ilk 11 oyuncusu olarak hayır gelmez. Yedek olmak için de çok fazla alıyorlar, gerçi as olmak için de fazla alıyorlar.

Serdar Ali Çelikler: "Belhanda, Katar'dan gelen teklifi kabul etmiş. Galatasaray'dan ayrılmak istiyor. Katar kulübünün, Galatasaray'a teklifi 3 milyon Euro. Galatasaray ise 5 milyon Euro istiyor." (Vole TV)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gerçek mi bu , gerçek ise Davilla hakkında teorim doğru demektir.
Ve bu tüm transfer dönemini unutturur bana.
Darısı kel bedevinin başına.

Serdar Ali Çelikler: "Belhanda, Katar'dan gelen teklifi kabul etmiş. Galatasaray'dan ayrılmak istiyor. Katar kulübünün, Galatasaray'a teklifi 3 milyon Euro. Galatasaray ise 5 milyon Euro istiyor." (Vole TV)

Doğruysa hemen versin bizimkiler bıraksınlar beşi meşi başka şekilde gitmez bu adam başka teklif gelmez

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dünyada Belhanda'ya hem bonservis verip üstüne 1.5 milyondan fazla veren kulüp çıkmaz.
Pandemi yarın bitecek deseler inanırım ama buna asla inanmam.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Menajer William D'Avila'nın futbolcuları.
IMG_1939.webp
IMG_1940.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt