- 31 Mayıs 2011
- 8.586
- 6.982
- 1.483
Ne bileyim boşta futbolcu olur, satış olur öyle alırız falan. Hani artık kiralık oyuncu almayacaktık ya bazı kolpacılar öyle diyordu. Yine kiralıkla doldurucaz takımı800bin euro var nasil olacak o is?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne bileyim boşta futbolcu olur, satış olur öyle alırız falan. Hani artık kiralık oyuncu almayacaktık ya bazı kolpacılar öyle diyordu. Yine kiralıkla doldurucaz takımı800bin euro var nasil olacak o is?
İcim ezildi
niye yav ben ne dedim ki terimi yeri geldi bir KALKAN gibi korudu terim de tutacak tabi mecburOzgur hosgelden tekrardan
@Can Karabacak 100bin defa yazdik burada ft belhandayi birakmiyor diye yemedigimiz linc kalmadi
İcim ezildi
1 tane daha kolpaçino repliği yazarsan altın kapılarını kan yaparım.
A.selam
Hangi tarzda bir os alınacak?İcim ezildi
ÖLDÜR BENI BU HAYATTAN KURTULAYIM1 tane daha kolpaçino repliği yazarsan altın kapılarını kan yaparım.
mantıken haklısın da elneny gelsin diye totem benimkisi
800bin euro var nasil olacak o is?
üstat xhaka tamam mı?İcim ezildi
Allah korusun yeterince sakat warSakat olarak mı gelsin diyosu yani?
Bence hiç biri olmucak![]()
O hikaye, tabi ki hepimiz arzuluyoruz bonservisli oyuncu ama gercekler maalesef buna izin vermiyor. Transfer icin harcayacak butcemiz yok denilecek kadar az.Ne bileyim boşta futbolcu olur, satış olur öyle alırız falan. Hani artık kiralık oyuncu almayacaktık ya bazı kolpacılar öyle diyordu. Yine kiralıkla doldurucaz takımı
.