Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadas, Gonder Belhanda'yi ve Sigurdsson'i zorla.
Seri bonus ise @Özgür Ayten 'in soyledigi kisi 6 numara olmali. O da su eski Anderlechtli Kouyute mi ne.
Bu durumda 6 numara ve kanat kesin. Diger transferler giden olursa olacak ama bu takim zor gol atar.

Okay'ı alana kadar Emin Bayram'ı ön liberoya devşirelim. Okay kazmasının 6'da yaptığını yarım sezon-tam sezon eğitimle Emin de yapar. Fernando, Melo gibi bir kalite tutturuyorsan amenna, elindeki 2 kuruş parayı Okay gibi pozisyonsuz bir vasata bağlamanın lüzumu nedir yav? Zaten hala 6 numarayla oynama sevdanın nedenini de anlamıyorum.

Giuliano, William D’avila ve Al Nassr yöneticileri; Bugün bir araya gelerek resmi olarak yolları ayıracak. (Nexus Sport)

Okay'ı alana kadar Emin Bayram'ı ön liberoya devşirelim. Okay kazmasının 6'da yaptığını yarım sezon-tam sezon eğitimle Emin de yapar. Fernando, Melo gibi bir kalite tutturuyorsan amenna, elindeki 2 kuruş parayı Okay gibi pozisyonsuz bir vasata bağlamanın lüzumu nedir yav? Zaten hala 6 numarayla oynama sevdanın nedenini de anlamıyorum.
kesinilkle ama bunu yapmak için hiç orta saha transferi yapmadan taylan belhanda ömer bayramın aynı anda sakatlanıp twitter üzerinden hocaya emin bayramı orta sahada dene mesajı vermeliyiz belki öyle bir ihtimal

Özgür kardeşim bir de şu Okay olayının aslı nedir, menejerlik şirketi teklif yok diyor, İspanyol kulübü kiralık+satın alma teklifi var diyor.Oyuncu zaten menejerlik şirketi ile anlasmadan gelmez ama bizim kulüp gerçekten ne düşünüyor bu transfer için.Sanki işbilmezlik gibi geliyor bana ama üçüncü bir menejerlik şirketinden de beklentisi mi var yoksa bizim kulübün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt