Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şerefsiz pustlar.
Özgür bey, haberlerine güvendiğiniz bir muhabir ya da hesap var mı ?İcim ezildi
ruhlar aleminden ferruhun yanına shutlayalım bu şahsı1 tane daha kolpaçino repliği yazarsan altın kapılarını kan yaparım.
%51Antep yener
Onunki de mi davilla yavGiuliano, William D’avila ve Al Nassr yöneticileri; Bugün bir araya gelerek resmi olarak yolları ayıracak. (Nexus Sport)
belhanda kalırsa forma çekilişi var yine katıl haamasının anı bir transfer dönemi
ben pes ediyorum
kesinilkle ama bunu yapmak için hiç orta saha transferi yapmadan taylan belhanda ömer bayramın aynı anda sakatlanıp twitter üzerinden hocaya emin bayramı orta sahada dene mesajı vermeliyiz belki öyle bir ihtimalOkay'ı alana kadar Emin Bayram'ı ön liberoya devşirelim. Okay kazmasının 6'da yaptığını yarım sezon-tam sezon eğitimle Emin de yapar. Fernando, Melo gibi bir kalite tutturuyorsan amenna, elindeki 2 kuruş parayı Okay gibi pozisyonsuz bir vasata bağlamanın lüzumu nedir yav? Zaten hala 6 numarayla oynama sevdanın nedenini de anlamıyorum.
Sitesinde anlaşmalı olduğu takımlar var.Bu takımların hepsiyle anlaşmalı.Türkiye'den şampiyonluğa oynayan takımlar arasından Ts dışında diğerleriyle anlaşmalı..Onunki de mi davilla yav
Yanlis yazmissiniz duzeltin istersenizamasının anı bir transfer dönemi
ben pes ediyorum