- 20 Mayıs 2019
- 10.839
- 10.418
- 1.473
Guilano yu kuşlar istiyor baya anlaşılan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Guilano yu kuşlar istiyor baya anlaşılan
daha demin sozlesmesini fesh etti demisti, Manu’nun tweetinden sonra silmis ve duzeltmis
Alo Manu ben Yagiz
Bu kısım doğruysa Terim derhal istifasını versin.Galatasaray'a ve taraftarlarına kimse kusura bakmasın da ihanettir bu hareket!İki ya da üçü gider, talebe bağlı olaraktan. Biri kesin ozornwafor olur, digeri Linnes olur. Bu bilgi ya da duyum değil, benim mantığım. Yönetimin gönlü ister Belhanda, Babel gitsin, Terim Belhanda gitmesin diye rapor vermiş. Ama zaten ikisine de para veren yok imiş.
Yaw sacmalama kira odemiyceksin maas odemiyceksin he bi de domalsin adamlar istiyosan ne dersin?Stoke City’de antrenmanlara çıkmamış bir oyuncuya €675.000 kiralama ücreti ödüyoruz.
Yetmedi bir de maaşını üstleniyoruz.
Biz oyuncuyu başka kulübe kiralarken hem maaşını ödüyoruz, herhangi de transfer ücreti almıyoruz.
Bakınız: Mitroglou.
Abdulelah derhal Belhanda'ya çağrıda bulunmalısın![]()
Abdulelah Al-Amri'den takım arkadaşı Giuliano'ya veda.
Abdulelah denilen kişi kimse onu ekibimizde buluruz böyle bir çağrıda herifin bi yere gideceği yok çünküAbdulelah derhal Belhanda'ya çağrıda bulunmalısın
İki ya da üçü gider, talebe bağlı olaraktan. Biri kesin ozornwafor olur, digeri Linnes olur. Bu bilgi ya da duyum değil, benim mantığım. Yönetimin gönlü ister Belhanda, Babel gitsin, Terim Belhanda gitmesin diye rapor vermiş. Ama zaten ikisine de para veren yok imiş.