Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EDBB0DE3-982C-4CBD-AA61-6B11278A24FF.webp

Nainggolan = Nigel De Jong

Olsa da olmaz o yaştan/kariyerden sonra..

Okay'a yoğunlaşıp hep sağlam ve önünde uzun yıllar olan bir ön libero kazanmalıyız.
Hem de en iyi Türk oyunculardan birini alıp önümüzdeki seneki yabancı sınırının tekrar gözden geçirilmesini sağlamalıyız. :)

Günaydın Galatasaray sevdalıları. Gaziantep maçına son 2 gün kaldı. Sezonun ilk maçında nasıl oynayacak takım bakalım çok merak ediyorum. Dahası Donk, Belhanda, Taylan hangilerini ilk 11 başlatacak Sinyor Terim nasıl bir taktikle sahaya çıkacak. Transfer sezonunun kapanmasına son 3 hafta kala Etebo ayarında bir orta saha daha kiralayabilirsek ben daha fazla bir şey beklemiyorum. Kanat falan almaz bu adamlar. Geçen sezonun kadrosundan daha kötü bir kadroyla oynayacağız bu sene. Ama önümüzdeki sene ffp anlaşmasının bitmesi ve seçimle Mustafa Cengiz'in gidecek olması vs. nedenlerden dolayı daha umutluyum. Bu sene işimiz zor Allah yardımcımız olsun.

Galatasaray yönetimi Okay Yokuşlu'yu EUFA'ya bildireceği Neftçi Bakü kadrosuna yetiştirmek için özel bir çaba sarf ediyor. Gün içinde bu transfer için önemli gelişmeler olabilir.

Biri az önce böyle yazmış bir saat sonra olmadı falan derse şaşırmam. Dün birileri de Okay Yokuşlu'nun covid-19 testi olduğunu o yüzden antrenmanda yer almadığını, Galatasaray'ın Celta Vigo'ya herhangi bir teklifinin olmadığını söylüyordu. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmiyoruz artık bekleyip göreceğiz.

Okay transferi olmayacakmis. Bosuna beklenti icine girmeyin.

Duyumcuabiniz

Jozwiak için Derby çok istekli bu iş yatacak gibi duruyor ne yazıkki. Bu arada hoca çok istedi bunu

Jozwiaaaaaaak da olmadi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt