- 20 Mayıs 2019
- 10.839
- 10.418
- 1.473
sözleşmesi bitiyor, derhal yenileme görüşmelerine başlansın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sözleşmesi bitiyor, derhal yenileme görüşmelerine başlansın.
Beyler Etebo'yu 30%umuz tanıyorduysa, gelecek olan ikinci osyi 70%imiz taniyor. Yabancı satışı gerçekleşirse üçüncü olarak Seri zorlanacak tekrardan. Bir de kanat kiralanacak. Bu hafta tekrar görüşmek üzere, kendinize iyi bakın
Mvillayı olympiakos almış bizde çok iş yapardı üzüldüm inşallah daha iyisini alıyoruzdur
Kesin daha iyisini aliriz renktaş
Hep oyle yaptik
MVİLA. iyi olurdu gibime geliyor ? yönetim için yeterince pahalı değildi herhold
Ahmed vs Özgür bakalım kim sağ çıkacak
Arda
Babel
Feghouli
Sekidika
Emre Kilinc
Kerem Akturkoglu
Yunus Akgun
Ogulcan Caglayan
Ali Yavuz Kol
kanat transferini unutabiliriz gibi... ha diyeceksiniz ki bu oyuncular arasinda sadece 2-3 saglam oyuncu var hakli olarak ama Babel gitmedigi surece ben kanat transferi beklemiyorum
Ahmed çok tutarsiz konuşuyor ya. Özgür daha realist gibi geldi banaAjans kazanır
Adami dogru durust izleyemedik bileSekidika kiralik gider
Orta saha transferinde istediğini bir türlü bulamayan Galatasaray'dan flaş hamle!
Emekliye ayrılan Selçuk İnan kadroya geri çağırıIdı.
Fatih Terim'in talimatı ile lisansı tekrardan çıkartılan tecrübeli oyuncu takımla çalışmalara başladı. Oyuncunun antrenmandaki iyi performansı dikkat çekiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 93328
La gazzeta dello g'ottene
Adami dogru durust izleyemedik bile