- 31 Aralık 2015
- 14.759
- 9.643
- 1.588
Adamlar 16 yaşındaki çocuğu ilk 11 oynatiyor. Bizde 25-26 yasindaki adama genç diyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cl için kadroya uğraşıyorlar anlaşılaniş yapar malesef
cagnenin bonservisiyle 3 tane sorloth potansiyelli adam alınırdıSorloth muazzam herif şöyle piyango bir kere de bize vursun anasını satim
yine 8 gibi oynatacaksa hiç tutmasın verelim bonservisini eline boşuna 4m euro maaş ödemeyelim
şu adamı nice teki gibi 433 ileri 3lüsünde kullanmak lazım bir şekilde ortaya geldi mı sıçıyor
bi b. Bildiği yokGalasevgisi de patlamis oldu
Sıkıntı orada zaten, herifin bonservisi 4 milyon etmiyor ki. Onu bulsalar zaten Maicon gibi al takke ver külah gönderecekler. Herifin değeri Türk lirasından hızlı düştüğü için 1 yıl daha Açık Cezaevi hayatını sürdürüp seneye hak ettiği üzere 1.250'ye filan bir takıma dehlenecektir. Bayağı bayağı bayağı bir kalitesiz topçu oldu yıllar içinde, hem yeteneklerinin körelmesinden, hem de özgüveninin yerle yeksan olmasından dolayı. Şu piyasada şişman Guilano kadar alıcısı yoktur adamın yani o derece. Yine de zamanında biraz normal bir maaş versek elden çıkarması daha kolay olabilirdi. O noktada da Fatih hocanın 2 temiz şampiyonluğundan anlamsız şekilde paye verilen iki keli saygıyla anmak gerekiyor.
Bu arada ben 8 numaradan ziyade sadece sol kanat olarak katkı verebileceğini düşünüyorum artık, geçen yıl Alanya deplasmanının 2. yarısındaki gibi. Başka da bir halta yaramaz şu saatten sonra.
E o zaman bu is bitmek uzere