Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar 16 yaşındaki çocuğu ilk 11 oynatiyor. Bizde 25-26 yasindaki adama genç diyoruz.
Screenshot_20200910-010551_Mackolik.webp

An itibariyle abubakarı takip ettim

yine 8 gibi oynatacaksa hiç tutmasın verelim bonservisini eline boşuna 4m euro maaş ödemeyelim
şu adamı nice teki gibi 433 ileri 3lüsünde kullanmak lazım bir şekilde ortaya geldi mı sıçıyor

Sıkıntı orada zaten, herifin bonservisi 4 milyon etmiyor ki. Onu bulsalar zaten Maicon gibi al takke ver külah gönderecekler. Herifin değeri Türk lirasından hızlı düştüğü için 1 yıl daha Açık Cezaevi hayatını sürdürüp seneye hak ettiği üzere 1.250'ye filan bir takıma dehlenecektir. Bayağı bayağı bayağı bir kalitesiz topçu oldu yıllar içinde, hem yeteneklerinin körelmesinden, hem de özgüveninin yerle yeksan olmasından dolayı. Şu piyasada şişman Guilano kadar alıcısı yoktur adamın yani o derece. Yine de zamanında biraz normal bir maaş versek elden çıkarması daha kolay olabilirdi. O noktada da Fatih hocanın 2 temiz şampiyonluğundan anlamsız şekilde paye verilen iki keli saygıyla anmak gerekiyor.

Bu arada ben 8 numaradan ziyade sadece sol kanat olarak katkı verebileceğini düşünüyorum artık, geçen yıl Alanya deplasmanının 2. yarısındaki gibi. Başka da bir halta yaramaz şu saatten sonra.

Sıkıntı orada zaten, herifin bonservisi 4 milyon etmiyor ki. Onu bulsalar zaten Maicon gibi al takke ver külah gönderecekler. Herifin değeri Türk lirasından hızlı düştüğü için 1 yıl daha Açık Cezaevi hayatını sürdürüp seneye hak ettiği üzere 1.250'ye filan bir takıma dehlenecektir. Bayağı bayağı bayağı bir kalitesiz topçu oldu yıllar içinde, hem yeteneklerinin körelmesinden, hem de özgüveninin yerle yeksan olmasından dolayı. Şu piyasada şişman Guilano kadar alıcısı yoktur adamın yani o derece. Yine de zamanında biraz normal bir maaş versek elden çıkarması daha kolay olabilirdi. O noktada da Fatih hocanın 2 temiz şampiyonluğundan anlamsız şekilde paye verilen iki keli saygıyla anmak gerekiyor.

Bu arada ben 8 numaradan ziyade sadece sol kanat olarak katkı verebileceğini düşünüyorum artık, geçen yıl Alanya deplasmanının 2. yarısındaki gibi. Başka da bir halta yaramaz şu saatten sonra.

Valla ilk geldiginden beri yaziyorum su adami kanatlara atin ama dedigin gibi alanya maci tudorlu bursa deplasmani disinda kanatlara atmadik kolay kolay

Cumartesi günü inşallah sahada Belhanda'yı görmek zorunda kalmam. Gitsede gitmesede bu bedeviyi formayla görmeye tahammülüm kalmadı. İnşallah kadro dışı falan bırakılır bir faydası yok zaten, tahminim ligin en çok top kaybeden oyuncusu Belhanda denen maldır.

Biz yönetime kızıyoruz şu Belhanda'yı bi satamadılar diye ama kim neden istesinki bu salağı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt