Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
diego.gif

Beyler Etebo'yu 30%umuz tanıyorduysa, gelecek olan ikinci osyi 70%imiz taniyor. Yabancı satışı gerçekleşirse üçüncü olarak Seri zorlanacak tekrardan. Bir de kanat kiralanacak. Bu hafta tekrar görüşmek üzere, kendinize iyi bakın

Önemli olan tanınması değil..Yeterli,kaliteli bir adam olsun..
Ne tanınmış oyuncular var bitik.

Hala seri peşinden koşacaklarsa yazıklar olsun.
Seriye yöneldiyse bunlar diğer gelecek oyunculardan cacık omaz.
Serili ardalıı emreli falcaolu kadroya istediğini al hiçbirşey olmaz..
Yazık...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Özgür’ün 8/10( üzerinden) bahsettiği kişi lerma mı acaba

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arda
Babel
Feghouli
Sekidika
Emre Kilinc
Kerem Akturkoglu
Yunus Akgun
Ogulcan Caglayan
Ali Yavuz Kol

kanat transferini unutabiliriz gibi... ha diyeceksiniz ki bu oyuncular arasinda sadece 2-3 saglam oyuncu var hakli olarak ama Babel gitmedigi surece ben kanat transferi beklemiyorum

Orta saha transferinde istediğini bir türlü bulamayan Galatasaray'dan flaş hamle!
Emekliye ayrılan Selçuk İnan kadroya geri çağırıIdı.
Fatih Terim'in talimatı ile lisansı tekrardan çıkartılan tecrübeli oyuncu takımla çalışmalara başladı. Oyuncunun antrenmandaki iyi performansı dikkat çekiyor.

1599692144981.png

La gazzeta dello g'ottene

Arda
Babel
Feghouli
Sekidika
Emre Kilinc
Kerem Akturkoglu
Yunus Akgun
Ogulcan Caglayan
Ali Yavuz Kol

kanat transferini unutabiliriz gibi... ha diyeceksiniz ki bu oyuncular arasinda sadece 2-3 saglam oyuncu var hakli olarak ama Babel gitmedigi surece ben kanat transferi beklemiyorum

Sekidika kiralik gider

Orta saha transferinde istediğini bir türlü bulamayan Galatasaray'dan flaş hamle!
Emekliye ayrılan Selçuk İnan kadroya geri çağırıIdı.
Fatih Terim'in talimatı ile lisansı tekrardan çıkartılan tecrübeli oyuncu takımla çalışmalara başladı. Oyuncunun antrenmandaki iyi performansı dikkat çekiyor.

Ekli dosyayı görüntüle 93328

La gazzeta dello g'ottene

Yarin gelsin artik biri.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Böyle giderse bu sene ilk 5 hayal olur. Ne isim var düzgün ne gelen giden. 3 gun kaldı maça orta saha yok. Kanat yok. Bu sene isimiz geçen seneden zor. Geçen sene hic degilse sezona başlarken zafer sarhoşu gibi başlamıştık. Bu sene cenaze gibiyiz şuan kimsede gram heyecan yokmuş gibi hissediyorum. Allahtan maclar seyircisiz yoksa 3.macta baslardi bizde ıslıklar protestolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt