Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nainggolan lanzini strootman hepsi gelsin 15er mactan oynatiriz. Bunlarin kafa buLanzini sezonun yarisinda oynayamaz yav manyak misiniz
Kronik sakat
Adamlarda pl den dusen takim bile 100m euro yayin gelir parasi aliyor. Bizde ise ş olup şl giden anca 50m euro aliyorsa eyvallahDerby kim ya ulan bir derby kadar olamıyorsak vay bizim halimize 30 milyon taraftarı var bir de bu takımın açlıktan ağzı kokuyor demek tüm para İngiltere'de mi İtalya Almanya İspanya zengin biz fakirik
Burada evet ama tv de izlediğim yorumcuların çoğu övüyor, ayrıca ben seyrettim birkaç defa bu adamı eğer sakat değilse iş yapar. Burada zaten Ronaldo gelse yaşlı diyenler çıkacaktır, onun için ne süper ne çöp seyretmeden kimse hakkındaki yorumlara inanmıyorumEtebo icin kimse iyi bir sey demiyor. Ins yanıltır
Normalde Türk Ticaret kanununa göre 5 yıldan fazla borçlanmak yasak.Bankalar Birliği ile yeni anlaşmalar yapmak için biz dahil ya TBMM'de kanun ya da Cumhurbaşkanıliğı tarafından Kanun Hükmünde Kararname çıkması gerekiyor.Benim anladığım herkesin Cumhurbaşkanı kapısını aşındırma sebebi bu.Bir gecede bu kanunlar çıkmaz ise lisans çıkmaz.Fener lisanslari cikaramazsa gunumuz guzel gecer
Nainggolan kronik sakat değil şuram buram ağrıyor deyip maça çıkmayacak bir adam hiç değil.Nainggolan lanzini strootman hepsi gelsin 15er mactan oynatiriz. Bunlarin kafa bu
Gurrpegi vs özgur ayten
okay yokuşlu
- 472
hocanın 2019 kış ve yaz transfer dönemlerinde istediği bir oyuncuydu. 2020 yaz transfer döneminde yine çok istiyor.
dün gün içinde gelenler haberler bitmeye yakın olduğu yönündeydi ama zannedersem satın alma opsiyonuyla ilgili net bir anlaşma olmadı.
ben okay transferinin biteceğini düşünüyorum çünkü kulübü istediği rakamlara ulaşacak teklifler alamadı.
okay'ın da bizi çok istediğini biliyorum, ki transfer olduktan sonra taraftarımız olduğuna dair fotolar görebiliriz.
bir kaç gün daha sabırla beklemek gerekiyor.
(bkz: 2020-2021 sezonu yaz transfer dönemi)
10 Eylül 2020 10:21 · gurrpeg
tam bize göre sakat topçu çapraz bağ yırtığından 256 gün neredeyse 1 yıl top oynamamış hiç bir yılı boş geçmemiş aralıksız her yıl sakatlanmış reis apo sever böyle oyuncuları almayı
Gurrpegi vs Gala sevgisi
Gala sevgisi bugün netlesir demisti
bi de koparır sezon ortasında tamamtam bize göre sakat topçu çapraz bağ yırtığından 256 gün neredeyse 1 yıl top oynamamış hiç bir yılı boş geçmemiş aralıksız her yıl sakatlanmış reis apo sever böyle oyuncuları almayı