Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etebo icin kimse iyi bir sey demiyor. Ins yanıltır

Derby kim ya ulan bir derby kadar olamıyorsak vay bizim halimize 30 milyon taraftarı var bir de bu takımın açlıktan ağzı kokuyor demek tüm para İngiltere'de mi İtalya Almanya İspanya zengin biz fakirik
Adamlarda pl den dusen takim bile 100m euro yayin gelir parasi aliyor. Bizde ise ş olup şl giden anca 50m euro aliyorsa eyvallah

Etebo icin kimse iyi bir sey demiyor. Ins yanıltır
Burada evet ama tv de izlediğim yorumcuların çoğu övüyor, ayrıca ben seyrettim birkaç defa bu adamı eğer sakat değilse iş yapar. Burada zaten Ronaldo gelse yaşlı diyenler çıkacaktır, onun için ne süper ne çöp seyretmeden kimse hakkındaki yorumlara inanmıyorum

Ne kadar sakat adam varsa bize kitleyecekler belli. Strootman dizinden pert, bir daha eski klasina hic gelemedi. Lanzini de ciddi sakatlik gecirmisti capraz baglarindan.

Fener lisanslari cikaramazsa gunumuz guzel gecer
Normalde Türk Ticaret kanununa göre 5 yıldan fazla borçlanmak yasak.Bankalar Birliği ile yeni anlaşmalar yapmak için biz dahil ya TBMM'de kanun ya da Cumhurbaşkanıliğı tarafından Kanun Hükmünde Kararname çıkması gerekiyor.Benim anladığım herkesin Cumhurbaşkanı kapısını aşındırma sebebi bu.Bir gecede bu kanunlar çıkmaz ise lisans çıkmaz.

şu sıkıntı (lanzini)

1599723498127.webp

Eteboyu canli seyrettim, fit olursa ve kafasini futbola verirse oyun tarzi hosumuza gider. Kivrak, calimci ve hizli bi oyuncu. Orta sahada Ömer'in temposuyla yaptigi etki bile hosumuza gitmisti, Etobo'yu da begeniriz. Ama gol yollarinda etkinlik gösteremez. Orta sahamiz gol konusunda kisir olacak, kanatlar ve forvetin cok gol atmasi lazim, yoksa sknti cekecegiz.

Gurrpegi vs özgur ayten

okay yokuşlu

• 472
    hocanın 2019 kış ve yaz transfer dönemlerinde istediği bir oyuncuydu. 2020 yaz transfer döneminde yine çok istiyor.
    dün gün içinde gelenler haberler bitmeye yakın olduğu yönündeydi ama zannedersem satın alma opsiyonuyla ilgili net bir anlaşma olmadı.
    ben okay transferinin biteceğini düşünüyorum çünkü kulübü istediği rakamlara ulaşacak teklifler alamadı.
    okay'ın da bizi çok istediğini biliyorum, ki transfer olduktan sonra taraftarımız olduğuna dair fotolar görebiliriz.
    bir kaç gün daha sabırla beklemek gerekiyor.

(bkz: 2020-2021 sezonu yaz transfer dönemi)
    10 Eylül 2020 10:21 · gurrpeg

Gurrpegi vs özgur ayten

okay yokuşlu

• 472
    hocanın 2019 kış ve yaz transfer dönemlerinde istediği bir oyuncuydu. 2020 yaz transfer döneminde yine çok istiyor.
    dün gün içinde gelenler haberler bitmeye yakın olduğu yönündeydi ama zannedersem satın alma opsiyonuyla ilgili net bir anlaşma olmadı.
    ben okay transferinin biteceğini düşünüyorum çünkü kulübü istediği rakamlara ulaşacak teklifler alamadı.
    okay'ın da bizi çok istediğini biliyorum, ki transfer olduktan sonra taraftarımız olduğuna dair fotolar görebiliriz.
    bir kaç gün daha sabırla beklemek gerekiyor.

(bkz: 2020-2021 sezonu yaz transfer dönemi)
    10 Eylül 2020 10:21 · gurrpeg

Gurrpegi vs Gala sevgisi

Gala sevgisi bugün netlesir demisti

Moderatör tarafında düzenlendi:
Celta geçen yıl Emre'yi bile verirken baya sıkıntı çıkardı.

Okay işini de uzatacaklardır.

Celta kaça almıştı Okay'ı 6 milyon euro değil mi tamam işte kalan 1 milyon euro ile bir yıllık kiralayıp sezon sonu 5 milyon euro zorunlu satın alma opsiyonu ekleyelim Ne Celta zarar etsin ne biz zaten zarar etmeyiz her türlü oynar bizde Okay bir de gelecek sezon yabancı sınırı geleceğini düşünürsek süper hamle olur. Arda, Okay, Emre Kılıç 3 milli oyuncunun yeri garanti olur ilk 11'de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt