Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.774
- 20.946
- 2.233
Mac ayagina pazartesiye kadar birsey olmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gurrpegi vs özgur ayten
okay yokuşlu
- 472
hocanın 2019 kış ve yaz transfer dönemlerinde istediği bir oyuncuydu. 2020 yaz transfer döneminde yine çok istiyor.
dün gün içinde gelenler haberler bitmeye yakın olduğu yönündeydi ama zannedersem satın alma opsiyonuyla ilgili net bir anlaşma olmadı.
ben okay transferinin biteceğini düşünüyorum çünkü kulübü istediği rakamlara ulaşacak teklifler alamadı.
okay'ın da bizi çok istediğini biliyorum, ki transfer olduktan sonra taraftarımız olduğuna dair fotolar görebiliriz.
bir kaç gün daha sabırla beklemek gerekiyor.
(bkz: 2020-2021 sezonu yaz transfer dönemi)
10 Eylül 2020 10:21 · gurrpeg
İşte her ayrım ırkçılık değildir bunu demeye çalışıyorum ben de. Şu anda black lives matter hareketini düşün. Black kelimesi bangır bangır söylenebiliyor. Çünkü onlarda black kelimesi ırkçılık değil ayrımı ifade etse de. N world söyleme yeter.reis zaten sevgisinden söylüyor ama normal sartlarda baska ülkelerde irkcilik anlamina gelir, kara oglan basbaya ayrimdir ten rengi acisindan, hic beyaz oglan kelimesi duydunmu?![]()
İnşallah özgür yanılır.İyi de Özgür Ayten dün “pazarlık halindeyiz, orta yol bulunursa olma ihtimali var” gibisinden bir şey söylemedi ki. Direkt olarak olumsuz konuştu. Okay falan yok dedi.
Birileri fena halde yanılıyor bakalım zaman kimi haklı çıkartacak. Bir kaç güne belli olur.
İnşallah özgür yanılır.
Iyi de mesela Kobe'nin lakabi Black Mamba idi, Sacramento'li Williams vardi, onun lakabi White Chocolate idi. O zaman kara tren de demeyelimreis zaten sevgisinden söylüyor ama normal sartlarda baska ülkelerde irkcilik anlamina gelir, kara oglan basbaya ayrimdir ten rengi acisindan, hic beyaz oglan kelimesi duydunmu?![]()
Evren Turhan: "Etebo o bölgede Galatasaray'ın aradığı oyuncu mu? Aradığı oyuncu. O sakat, bu sakat. Ne yapalım, Modric mi gelsin? Bu oyuncu Galatasaray'a uyar mı? Uyar."
Hiç sevmiyorum şu herifi. Hatta acayip derecede kıl oluyorum.Evren Turhan: "Etebo o bölgede Galatasaray'ın aradığı oyuncu mu? Aradığı oyuncu. O sakat, bu sakat. Ne yapalım, Modric mi gelsin? Bu oyuncu Galatasaray'a uyar mı? Uyar."
Şu mesajı atan birinin IQ'sunun ayakkabı numarasından büyük olma ihtimali yok.Nainggolan = Nigel De Jong
Olsa da olmaz o yaştan/kariyerden sonra..