Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gurrpegi vs özgur ayten

okay yokuşlu

• 472
    hocanın 2019 kış ve yaz transfer dönemlerinde istediği bir oyuncuydu. 2020 yaz transfer döneminde yine çok istiyor.
    dün gün içinde gelenler haberler bitmeye yakın olduğu yönündeydi ama zannedersem satın alma opsiyonuyla ilgili net bir anlaşma olmadı.
    ben okay transferinin biteceğini düşünüyorum çünkü kulübü istediği rakamlara ulaşacak teklifler alamadı.
    okay'ın da bizi çok istediğini biliyorum, ki transfer olduktan sonra taraftarımız olduğuna dair fotolar görebiliriz.
    bir kaç gün daha sabırla beklemek gerekiyor.

(bkz: 2020-2021 sezonu yaz transfer dönemi)
    10 Eylül 2020 10:21 · gurrpeg

İyi de Özgür Ayten dün “pazarlık halindeyiz, orta yol bulunursa olma ihtimali var” gibisinden bir şey söylemedi ki. Direkt olarak olumsuz konuştu. Okay falan yok dedi.

Birileri fena halde yanılıyor bakalım zaman kimi haklı çıkartacak. Bir kaç güne belli olur.

reis zaten sevgisinden söylüyor ama normal sartlarda baska ülkelerde irkcilik anlamina gelir, kara oglan basbaya ayrimdir ten rengi acisindan, hic beyaz oglan kelimesi duydunmu? :)
İşte her ayrım ırkçılık değildir bunu demeye çalışıyorum ben de. Şu anda black lives matter hareketini düşün. Black kelimesi bangır bangır söylenebiliyor. Çünkü onlarda black kelimesi ırkçılık değil ayrımı ifade etse de. N world söyleme yeter. :sneaky:(y)

Bu Okay konusunda duyumcuların yarısı kesin oldu az kaldı bir kaç güne kesinleşir diyor diğer yarısı da Okay olmadı maalesef Celta kabul etmedi gibilerinden bir şeyler söylüyor ortası yok bu işin yani iki tarafta kendinden emin konuşuyor. Bir taraf fena yanılacak.

Bence yonetim bilerek yalanlamiyor bazi isimleri ki medya o isimlerle ugrasa dursun , ardindan bir supriz orta saha ÇAT , ardindan bir kanat ÇAT. tum medya ŞOK

reis zaten sevgisinden söylüyor ama normal sartlarda baska ülkelerde irkcilik anlamina gelir, kara oglan basbaya ayrimdir ten rengi acisindan, hic beyaz oglan kelimesi duydunmu? :)
Iyi de mesela Kobe'nin lakabi Black Mamba idi, Sacramento'li Williams vardi, onun lakabi White Chocolate idi. O zaman kara tren de demeyelim :) Bana kalsa hepsi bir nevi irkcilik veya tensel soylemler ama onemli olan soylenis acaba.
Hatta bende boyle bir irkciliga kumarda kazandigimda maruz kalmistim. Senin peynir *otunu *ikecegiz demislerdi :(

Bir Etebo geldi, ki onun da ne olduğu belli değil. Sonrası yine yaprak kıpırdamıyor.

İki gün sonra lig başlıyor. Yapacağınız işin abv.

Son düzenleme:
Evren Turhan: "Etebo o bölgede Galatasaray'ın aradığı oyuncu mu? Aradığı oyuncu. O sakat, bu sakat. Ne yapalım, Modric mi gelsin? Bu oyuncu Galatasaray'a uyar mı? Uyar."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt