Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20 sene oncekı terımı savunuyorsunuz bız sımdıkını elestırıyoruz anlamadıgınız bu

adam daha 3 ay once taylan tecrubesız rızede oynatamazdım falan demıs sız gelıp 20 sene önce aydını kampa goturdugunden bahsedıyorsunuz

İstediğiniz kadar eleştirin. Terim daha sizin kafanıza çok şampiyonluk kupası vurur..

20 sene oncekı terımı savunuyorsunuz bız sımdıkını elestırıyoruz anlamadıgınız bu (bkz avatarımda eskı terım var )

adam daha 3 ay once taylan genc tecrubesız rızede oynatamazdım falan demıs sız gelıp 20 sene önce aydını kampa goturdugunden bahsedıyorsunuz

antalyaya karşı çok iyi oynadığı maçtan sonra demişti di mi?

İstediğiniz kadar eleştirin. Terim daha sizin kafanıza çok şampiyonluk kupası vurur..

yerel lıgde bır sekılde sampıyon olmakla tatmın olsaydık sızın gıbı her yerde savunurduk bır hayalım var dıyıp clde 0 cekmeyı kıl payıyla kacırırsa elestırmeye devam edecegız tabı kı

Araştırmalarım sonucu değerli futbolcumuz Ayhan Akman ı da bulmuş bulunmaktayım.

1599742696817.webp

bu herif gibi

Trabzonspor un yeni oyuncularından norveclinin bağları kopmuş oha sansa bk

Ortasaha gelmeyeceği gerçeği ile yuzleselim. Ne duyum var ne birsey. Zaten para da kalmadi

ts full sakat
Yusuf sarı -Ahmet canbaz -Abdülkadir ömür -Ekuban -Nwakaeme -Pereira -Ahmet kamil -Hosseini -Plaza -Marlon -Bilal -Doğan erdoğan

Bizim yönetimlerimiz istediği gibi kadro kurma hakkını imparator'a sadece Ünal Aysal döneminde verdi, onun dışında elindeki kadro ne ise Fatih Terim hep elindeki kadrodan, kendini paralayarak yapılan transferlerle başarılı oldu.

1996-2000 takımı zaten onun Ümit Milli Takımıydı. Rahmetli Özhan Başkan döneminde para yok diğe ağlanırdı, ilk seneki salak kadroyla şampiyonluk kaçırıp 2. Olduk, ki BJK kadrosumo zaman çok iyiydi.

3. Dönemi zaten efsaneydi, çünkü istediği her adamı aldı başkan.

4. Dönemde ya forvetsiz, ya beksiz, ya stopersiz ya orta sahasız oynadık.

Kötü takımı şampiyon yaoan bir Lucescu gördüm ben 2. Senesinde, bir de Gerets'in ilk yılı.

Adnan Başkanın Rijkaard'a, Dursun Başkanın Tudor'a, Ünal Başkanın Mancini'ye, hatta Aziz Yıldırım'ın son 20 yılda herhangi bir hocaya verdiği kadro kurma lüksü imparatora sadece 2 sezon verildi, ikisinde de şampiyon olduk. Sürekli verseydik ŞL de kazanırdık makas bu kadar açılmadan önce.

Geçen seneki kadromuz çok iyiydi ama yavaştı, hoca müdahale edince zirveye oynadık. Pandemi yaşlı takımı çok etkiledi, sakatlık da cabası. Hoca demedi sonuçta transferleri son gün yapın diye.

Arkadaşlar futbol iyi futbolcu ile oynanır, verirsen kazmaları hocaya, kampa tramsfer yetiştirmezsen, en fazla bu kadar. Ralli pilotuna Toyota Corolla ver, Camarro onu geçince laf yap, sonra corolla da iyi araba şoför kullanamıyor de.
Bence daha insaflı ve mantıklı olmalıyız.

Türkiye liginin yayınlarını Türkiye'de izleyemeyeceğiz mi yani
REZALET

Şu Sekidika'yı Etebo'yu veya Ömer'i filan bir şekilde takıma dahil etsek takım içinde bir şeyler değişebilir tamam kabul ediyorum öyle muazzam kaliteli adamlar değil, normal şartlarda Florya'dan içeri sokar mıydım ? emin değilim ama denize düşen yılana sarılır misali azıcık temposu olan biraz hızı olan her adam bizim takıma ilaç gibi gelir

Umarım Fatih Terim Falcao&Babel&Feghouli&Belhanda ve Arda gibi kanı miasli adamları bir arada kullanmaz umarım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt