Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener yapılandırmayı nasıl.kac yıl.yapmis?
Yalı evladının direnmesi bizede yarayabilir belki vadeyi uzatabilirsek

Fatih hocanin teknik direktörlüğünü begenmeyenler olabilir AAK üstad biraz sivri diliyle bunu dile getiriyor.

Hocanın son döneminde 10 tane iyi oynadığımız maç var takım ne güzel oynuyor dediğimiz kalanında al ver saga ver sola ver.Bu şekilde devam edecekse şampiyon olsan ne olmasan ne 2 senedir Avrupa'da basıp basıp gonderiyorlar.

Önemli olan eleştirilecek yerde eleştirmek iyi olunca da övmek.Ne düşmanlık ne biat ikisi de gereksiz

Fenerin transferlerine bok atmaya gerek gayet iyi hamleler yaptılar hepsi bu ligin içinden geçer. Bana göre bu sene ilk 7 den daha iyi bir derece yaparlar.

Fener yapılandırmayı nasıl.kac yıl.yapmis?
Yalı evladının direnmesi bizede yarayabilir belki vadeyi uzatabilirsek
Yapılandırma bildiğim tüm büyük kulüpler ile aynı faiz ve süre şartlarında yapılacak yani Bjk, biz, fener ve Ts anlaşma revize edilerek tekrar yapılacak hatta anlaşma yapıldı prosodürler sürüyor.

ManuLonjon’a adam gibi yazın ya.

Adam istede hiç vermez bilgi. Hem soruyorsunuz hem sövüyorsunuz.

Can,adamin senin FM'de mac yonetmisligin kadar gercek hayatta saha kenarindan mac yonetmisligi var,yasin kadar kupa almisligi var,FM'de yaptigin kariyerlerden fazlasini gercek hayatta yapmis,Galatasarayindan ,Fiorentinasindan,Milanina kadar.
Birakta musadenle ben bilirimci olsun.
zaten bi bildigi vardir diyoz ne bagiriyon
FE69DB20-50DB-47EC-9DEE-A22B14F57A55.gif

Fenerin transferlerine bok atmaya gerek gayet iyi hamleler yaptılar hepsi bu ligin içinden geçer. Bana göre bu sene ilk 7 den daha iyi bir derece yaparlar.
Fener'in yaptığı transferler içinde ciddi olarak içinde beğendiğim iki transfer var biri Mert Hakan diğeri Novak.

Yeni Malatyaspor'un yeni transferi Tetteh antrenmanda sakatlandı.

2 hafta sahalardan uzak kalacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt