Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Ansu Fati 2. Bojan vakası olacak gibi hissediyorum ama hayırlısı.
Bayağı iyi yav şu Realin aldığı gencoların ikisinden de iyi, yaşı daha yeni 17 oldu, Milli takımda oynadı ŞLde oynadı goller attı.

Yani new Messi, Neymar falan değil ama potansiyeli yüksek.

Şu Hatayın aldığı Adama Traore'yi dünya gözüyle izleyen 1 şahıs var mıdır?

Taşıt tutuyor tutuyor.
Çok iyi hatırlıyorum o kabız futbolu.

Ancak sanki başka Avrupa başarısı yaşatan hoca yokmuş gibi söylediler.
Ona istinaden Denizli ve Lucescu örneği verdim.

Lucescu,Denizli ve terim ilk zamanlarda iyi olabilir ama yaşları ilerledikçe hepsi saçmaladı.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Terim in baş harfini küçük yazman gözümden kaçmadı.

Tüm kulüplere aynı tarife uygulanacak da yapılandırılan borç bedeli tüm borçları kapsamıyor.
İşte fenerin en büyük.dezavantaji orada çok.buyuk.borclari var ve gizlenen borclarda var dernek ve a.s borcunu aciklamiyorlar koç sanırım sadece a.s için cebinden para çıkarıyor ama dernek olduğu gibi duruyor

Ve bizzat kendisi soylemisti 2023e kadar çoğu gelirleri temlikli ve hiçbir başarı yok aslında koç olmasa bunlar teknik olarak iflastilar tabi sizler daha iyi bilirsiniz
Bu sene şampiyon olamazlarsa koç zaten gider ozaman eyvah eyvah

İşte fenerin en büyük.dezavantaji orada çok.buyuk.borclari var ve gizlenen borclarda var dernek ve a.s borcunu aciklamiyorlar koç sanırım sadece a.s için cebinden para çıkarıyor ama dernek olduğu gibi duruyor

Ve bizzat kendisi soylemisti 2023e kadar çoğu gelirleri temlikli ve hiçbir başarı yok aslında koç olmasa bunlar teknik olarak iflastilar tabi sizler daha iyi bilirsiniz
Bu sene şampiyon olamazlarsa koç zaten gider ozaman eyvah eyvah
Koç cebinden para koymasa ciddi zor durumdalardı da Aziz de bir şekilde para sokuyordu kulübe.

Koç bence gitmez, bu borçlarla kulübü kendisine ipotek etme niyetinde gibi geliyor bana.

Bu sene şampiyon olamasa da yapar İtalya'ya bir satış, unutturrur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt