Ali Kol
Büyük Kaptan
- 31 Temmuz 2014
- 21.725
- 16.191
- 2.228
Sapını mı alırlar demek istiyorsun renktaş?Alır evet ama kupayı değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sapını mı alırlar demek istiyorsun renktaş?Alır evet ama kupayı değil.
Tüm kulüplere aynı tarife uygulanacak da yapılandırılan borç bedeli tüm borçları kapsamıyor.Fener yapılandırmayı nasıl.kac yıl.yapmis?
Yalı evladının direnmesi bizede yarayabilir belki vadeyi uzatabilirsek
ankaragücü costu yine. transfer cezalari kalkti simdiden 3 kisi aickladilar

terimciler cok konusuyor ilk mac sonra saklanacak delik aramayında

Şerefsizlerin transferleri övülmeye başlanmış yine. Bi bitmediniz. Git fb forumunda övFenerin transferlerine bok atmaya gerek gayet iyi hamleler yaptılar hepsi bu ligin içinden geçer. Bana göre bu sene ilk 7 den daha iyi bir derece yaparlar.

Bu Ansu Fati 2. Bojan vakası olacak gibi hissediyorum ama hayırlısı.
@Melih Sönmez @Can Karabacak @Berke Deniz @Ibrahim Özveren adres verin! Dayım @Sertan Nalbant ile geliyoruz.
yeter artıkBu Ansu Fati 2. Bojan vakası olacak gibi hissediyorum ama hayırlısı.
Bayağı iyi yav şu Realin aldığı gencoların ikisinden de iyi, yaşı daha yeni 17 oldu, Milli takımda oynadı ŞLde oynadı goller attı.Bu Ansu Fati 2. Bojan vakası olacak gibi hissediyorum ama hayırlısı.
Senin bu bakış açın beni benden aldı, zaten virüs herşeyi etkiledi kendime gelmem için hemen Rotterdam'dan Hofplein'da olan meşhur İsrailli shoarma kapsalon yolla broer, anca kendine gelirim.
:sarıkalp::kırmızıkalp:
Şerefsizlerin transferleri övülmeye başlanmış yine. Bi bitmediniz. Git fb forumunda öv
İroni ama herkes anlamazÖvme mi![]()
Terim in baş harfini küçük yazman gözümden kaçmadı.Taşıt tutuyor tutuyor.
Çok iyi hatırlıyorum o kabız futbolu.
Ancak sanki başka Avrupa başarısı yaşatan hoca yokmuş gibi söylediler.
Ona istinaden Denizli ve Lucescu örneği verdim.
Lucescu,Denizli ve terim ilk zamanlarda iyi olabilir ama yaşları ilerledikçe hepsi saçmaladı.
Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
İşte fenerin en büyük.dezavantaji orada çok.buyuk.borclari var ve gizlenen borclarda var dernek ve a.s borcunu aciklamiyorlar koç sanırım sadece a.s için cebinden para çıkarıyor ama dernek olduğu gibi duruyorTüm kulüplere aynı tarife uygulanacak da yapılandırılan borç bedeli tüm borçları kapsamıyor.
Koç cebinden para koymasa ciddi zor durumdalardı da Aziz de bir şekilde para sokuyordu kulübe.İşte fenerin en büyük.dezavantaji orada çok.buyuk.borclari var ve gizlenen borclarda var dernek ve a.s borcunu aciklamiyorlar koç sanırım sadece a.s için cebinden para çıkarıyor ama dernek olduğu gibi duruyor
Ve bizzat kendisi soylemisti 2023e kadar çoğu gelirleri temlikli ve hiçbir başarı yok aslında koç olmasa bunlar teknik olarak iflastilar tabi sizler daha iyi bilirsiniz
Bu sene şampiyon olamazlarsa koç zaten gider ozaman eyvah eyvah