Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim in baş harfini küçük yazman gözümden kaçmadı.
Keşke senelik 20 milyon lira alan ft'de, takımın oyun planını kurarken senin kadar dikkatli olsaydı.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Son düzenleme:
Kaç gündür yazdık ekonomi forumunda, herhalde bunlar da hisse topladı düşünce ağlamaya başladılar. Daha dün tavan-taban olacak demiştim bugün için.

Lakin tüm kulüplere yaradı bu yükseliş, en çok fenere olsa da.

Hisseleri alan ve satanların peşine düşecek götü olan muhabir de çıkmaz zaten.

Kaç gündür yazdık ekonomi forumunda, herhalde bunlar da hisse topladı düşünce ağlamaya başladılar. Daha dün tavan-taban olacak demiştim bugün için.

Lakin tüm kulüplere yaradı bu yükseliş, en çok fenere olsa da.

Hisseleri alan ve satanların peşine düşecek götü olan muhabir de çıkmaz zaten.
öldürürler o kisiyi. devlet adamlari ciksa sasirmam

Keşke senelik 20 milyon lira ft'de, takımın oyun planını kurarken senin kadar dikkatli olsaydı.

Pasta kesmeye YETER!

Yav ahmed bütün forumu geriyorsun sonra millet bize saldırıyor.

Koç cebinden para koymasa ciddi zor durumdalardı da Aziz de bir şekilde para sokuyordu kulübe.

Koç bence gitmez, bu borçlarla kulübü kendisine ipotek etme niyetinde gibi geliyor bana.

Bu sene şampiyon olamasa da yapar İtalya'ya bir satış, unutturrur.
Önemli olan klübe vir şekilde para sokabilmek yolunu bulmuş sokuyor. Bizimkilerde para soksunda nasıl sokarlarsa soksunlar ben karışmam. Ben taraftarım kardeşim muhasebeci, ekonomist, klübün mali işlerinden sorumlu yönetici değilim. Bana güzel takım kursunlarda parayı uyuşturucudanmı aklayıp getiriyorlar, kaçakçılıktanmı getiriyorlar önemli değil. Ben büyük takım taraftarı olarak her sezon iddialı takım görmek isterim. Bana iddialı takım kuramayan yönetim benim için başarısızdır. Klübün mali yapısı para meseleleriyle ben ilgilenmem taraftar olarak. Bir klüp başkanı şampiyonluğa oynayan bir takım kuramamış ama borcu azaltmışsa borç azalması benim için başarı ölçütü olamaz. O başkan yönetim benim için başarısızdır. İlla pahalı takım değil ama ben başarılı takım görmek isterim.

Keşke senelik 20 milyon lira alan ft'de, takımın oyun planını kurarken senin kadar dikkatli olsaydı.

Pasta kesmeye YETER!
Boş yapma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt