Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.356
- 91.282
- 5.093
@Ahmed Arif Kesen üstada laf yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gençlikte iş yokKorktular dayı
İsmi Adama Traore olanın kanat olması gerektiği kuralını çiğmemiş gibi duruyor bu arkadaş.Ben. Bize gelmesini çok isterdim sakatlanmazsa ligde mensahın kayseri performansının iki katını verir
Şu konuda biraz daha dikkatli konuşalım rica ediyorum.son peygamberden sonra eğer bir peygamber geldiyse
o da fatih terimdir
İroniyi bile anlamadık.Yav ahmed bütün forumu geriyorsun sonra millet bize saldırıyor.
İroniyi bile anlamadık.
siz konuşabilirsiniz tabii dikkatli bir şekildeŞu konuda biraz daha dikkatli konuşalım rica ediyorum.
Fos hepsi. Klayve delikanlısı bunlar dayıGençlikte iş yok
gelisme var mi
Bu mantıktan dolayı 10 milyar borcu var kulüplerin.Önemli olan klübe vir şekilde para sokabilmek yolunu bulmuş sokuyor. Bizimkilerde para soksunda nasıl sokarlarsa soksunlar ben karışmam. Ben taraftarım kardeşim muhasebeci, ekonomist, klübün mali işlerinden sorumlu yönetici değilim. Bana güzel takım kursunlarda parayı uyuşturucudanmı aklayıp getiriyorlar, kaçakçılıktanmı getiriyorlar önemli değil. Ben büyük takım taraftarı olarak her sezon iddialı takım görmek isterim. Bana iddialı takım kuramayan yönetim benim için başarısızdır. Klübün mali yapısı para meseleleriyle ben ilgilenmem taraftar olarak. Bir klüp başkanı şampiyonluğa oynayan bir takım kuramamış ama borcu azaltmışsa borç azalması benim için başarı ölçütü olamaz. O başkan yönetim benim için başarısızdır. İlla pahalı takım değil ama ben başarılı takım görmek isterim.
Bu tarz benzetme yapanları forumdan atmak gerek benim görüşüme göre.son peygamberden sonra eğer bir peygamber geldiyse
o da fatih terimdir
Tam atalanta sistemine uygun orada yıldız olurAtalanta Schalkeli Hariti istiyormus. Belki 2 seneye falan Gomezin yerini doldursun diyedir.
onun için forum yönetmiyorsunuzBu tarz benzetme yapanları forumdan atmak gerek benim görüşüme göre.
Yav ahmed bütün forumu geriyorsun sonra millet bize saldırıyor.
Kanat da oynadı bir dönem ayrıca solakİsmi Adama Traore olanın kanat olması gerektiği kuralını çiğmemiş gibi duruyor bu arkadaş.
Yolumuz devrim yolu muson peygamberden sonra eğer bir peygamber geldiyse
o da fatih terimdir