Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önemli olan klübe vir şekilde para sokabilmek yolunu bulmuş sokuyor. Bizimkilerde para soksunda nasıl sokarlarsa soksunlar ben karışmam. Ben taraftarım kardeşim muhasebeci, ekonomist, klübün mali işlerinden sorumlu yönetici değilim. Bana güzel takım kursunlarda parayı uyuşturucudanmı aklayıp getiriyorlar, kaçakçılıktanmı getiriyorlar önemli değil. Ben büyük takım taraftarı olarak her sezon iddialı takım görmek isterim. Bana iddialı takım kuramayan yönetim benim için başarısızdır. Klübün mali yapısı para meseleleriyle ben ilgilenmem taraftar olarak. Bir klüp başkanı şampiyonluğa oynayan bir takım kuramamış ama borcu azaltmışsa borç azalması benim için başarı ölçütü olamaz. O başkan yönetim benim için başarısızdır. İlla pahalı takım değil ama ben başarılı takım görmek isterim.
Bu mantıktan dolayı 10 milyar borcu var kulüplerin.

Kulübe para sokmak mesele değil, o paralar sürdürülebilir olmayınca dibe batarsın, bir sene ŞL olmadı diye kalırsın böyle.

Başarıyı getiren de sadece kadro değildir zaten, temel nokta sürdürülebilir mali yapı burada, bu olursa kadro da kurulur, transfer de yapılır.

Atalanta Schalkeli Hariti istiyormus. Belki 2 seneye falan Gomezin yerini doldursun diyedir.

Yav ahmed bütün forumu geriyorsun sonra millet bize saldırıyor.

İşi o. Bir Fenerlinin yapacağı şey nedir? Galatasaray’a zarar vermek.. nasıl mı? Galatasaray hocasına futbolcusuna saldırarak, hakaret ederek, onlara suç isnat ederek, onları değersizleştirerek, taraftarın gözünde düşürmeye çalışır. Bu adamın işi de bu.. yaptığı eleştiri filan değil çünkü

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Modlar lütfen, daha ne kadar mesajlarımın yayınlanması için onay bekleyip duracam, çoğu zaman yayınlanmıyor bile

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt