Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diyoloğa girmeye meraklı değilim. Peygamberlik, şehitlik gibi makamların bende ifade ettiği anlamla sizde ifade ettiği anlam aynı olmadığı için beni anlamanızı beklemiyorum. En azından ortak paydamız olan Galatasaray ı konuştuğumuz bir ortamda benim gibiler için kutsal olan değerleri basite indirgemeyelim.
ben sana yazmadım birader görmek istemiyorsan engelle geç
sizin gibilerin baskılarına sansürlerine karşı dimdik duracağız

bir daha da alıntılama

Merak etme düşmanımıza da saygılıyız, kuş demeyiz. UEFA kupası UEFA Kupası şampiyonluğunu, 8 lig, 3 TSYD Kupası, 3 Türkiye Kupası, 2 Cumhurbaşkanlığı Kupası ve 3 kez de TFF Süper Kupa şampiyonluğu... bu başarıyı yakalayan bir tane Galatasaraylı td var mı? Yok. Son 3 sezonda 2 şampiyonluk.. bu mu başarısızlık.. aslan postuna bürünmüş Fenerli seni... hayatta tek bir başarın yok, o yüzden Galatasaray’dan ve terimden nefret ediyorsun.. acıyorum sana..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sevgili psikoloji uzmanı ne güzelde başkalarının hayatı hakkında kendi kendine ahkam kesiyorsun.
Size kalsa ft 80 yaşına kadar kulübü yönetir.

Sanki saydığın başarıları bedava yapmış.
Ft dediğin zor zamanda hep kaçmış rahatı görünce senin gibi biatcilarina parayla haber yaptırıp tekrar kapağı atmış.
Sizde bu numaraları her seferinde yemişsiniz.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Bu dediğinizden şu çıkıyor. Birileri bir yeri yönetiyorsa orayı doğru yönetiyorlardır ve birisi eleştiri veya öneri getiremez. Ben sizin gibi düşünmüyorsam forum yönetemeyeceğim veya yöneticilere öneri sunamayacağım anlamına gelmez. Benzetmeninde bir adabı olmalı.
Sen senin gibi dusunmeyeni kovacagini söylüyorsun o halde sadece senin fikri kaliplarina göre yazacaklari şekillendirmek gerek ustadim

Kimse kimseye hakaret edemez. Raporlarsan işlemi hızlandırırsın yoksa yonetıcının mesajı gormesini bekleyeceksin.
Şimdi raporları bekliyoruz inceleyip geri dönüş saglayacagız. Hocaya hakaret etmekte yasak ama eleştirmek serbest forumda kimse koyun degil biat etmek zorunda degil ama saygı duymak zorunda...

E tamam iste sabah aksam soyledigimiz seyi soylemissin.Senin bu dediklerini harfiyen soylemekten insanlarin dilinde tuy bitti.Elestirmek icin kimse kimseden tabii ki musade almayacak.
Fakat bu eleman gunlerdir,haftalardir,aylardir durmaksizin hakaret ediyor.Insanlari zorla cileden cikartiyor.

Sanırım hemen hemen herkes 18+ yaşında ve yazdıklarının hukuki sorumluluğunun olduğunun da bilincindedir. ;):)

Hakaret ile eleştiri; yalan ile eleştiri; iftira ile eleştiri ayrı şeyler. Bana göre keskin soyisimli arkadaş Fenerli.. misyon endinmiş, Galatasaray tarihine geçmiş Fatih hocaya hakaret etmeyi. Bunu BJKli tsli dahi yapmaz, sadece fbli yapar. Bu kadar basit

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bejekelilerede çok sokmuşluğu vardır Hocamızın önderliğinde ki Galatasarayımızın onlarda sevmez İmparatoru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt