- 1 Ağustos 2014
- 63.830
- 75.026
- 4.338
Feg-Arda-E.Kılınç
Falcao
Falcao
Ctesi forvet arkasi ve kanatlarda oynayacak olan oyunculari merak ediyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ctesi forvet arkasi ve kanatlarda oynayacak olan oyunculari merak ediyorum.
Eleştirildiği son sezonda 5 gol 17 asist yapmıştı.
haha belgeler ortalık malı olmuş.Bu yönetim tamamen bitik durumda.
bende birinin götünü rakibe dayaması ile saçma sapan top kaybı yapıp izlemesi arasıda kalmıştımBen Babel’i ilk 11’de bekliyorum
vertigo adnan piyasada yok mu?birileri yönetimin defterini dürüyor. ffpnin de son senesi, muhtemelen seneye yeni bir yönetimle tekrar yolunacak kulüp.
hala sessiz adnan. o günden sonra gören olmadıvertigo adnan piyasada yok mu?
Batarız net.hala sessiz adnan. o günden sonra gören olmadı
Korktuğum tek şey Dursunun yeniden aday olması
Bu yönetimin gitmesi gerekiyor ama işte gelecek adam yok ki. İyi biri çıksa adayım dese en kötü haberleri çıksa bu yönetimin gidişi de hızlanır.hala sessiz adnan. o günden sonra gören olmadı
Korktuğum tek şey Dursunun yeniden aday olması
kim bu italik sozlerin sahibibasaksehir iyi takim kuruyormus. Daha da Dalbert, Kenan, Mesut Ozil gelecekmis. Valla seyircisiz sezonda yine sampiyon olurlar.
@Can Karabacak Artık Ahmet Ercanlar'ın alter egosu olduğunu kabul etme zamanın gelmedi mi? Belhanda'yı bu kadar savunan biri ancak Ercanlar olabilirdi zaten. İfşa ettik seni 7 yıl önceki tweetinle.
yalniz ahmet ercanlar isminden epey kombinasyon çıkıyor bana dair@Can Karabacak Artık Ahmet Ercanlar'ın alter egosu olduğunu kabul etme zamanın gelmedi mi? Belhanda'yı bu kadar savunan biri ancak Ercanlar olabilirdi zaten. İfşa ettik seni 7 yıl önceki tweetinle.
Doru.yalniz ahmet ercanlar isminden epey kombinasyon çıkıyor bana dair
Gözüm üstünde Rizeli. Peşindeyim. Ahahahaha.