Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MENAJERE 19 MİLYON TÜRK LİRASI
İlk sezon 600 Bin Euro, ikinci sezon 650 Bin Euro, üçüncü sezon 700 Bin Euro’yu alacak olan Menajer Mikail Adampour...

Futbolcusu Omar Elabdellaoui bir sezonda 10 maç oynama başarısını gösterdiği takdirde...

Toplamda Net 2 Milyon 175 Bin Euro’nun sahibi olacak.

Yani, günümüz döviz kuru üzerinden net 19 Milyon 270 Bin Türk Lirası...

Bu haber doğru mu ?

Ayrıca Emre Kılınç için de 1m Euro verdiğimiz söyleniyor menajerine.
Doğrudur ama muhtemelen imza parasını menajer üzerinden vermişizdir

İlk sezon 600 Bin Euro, ikinci sezon 650 Bin Euro, üçüncü sezon 700 Bin Euro’yu alacak olan Menajer Mikail Adampour...

Futbolcusu Omar Elabdellaoui bir sezonda 10 maç oynama başarısını gösterdiği takdirde...

Bu haber doğru mu ?

Bu haberler doğrudur imza parası sonuçta bunlar FFP ye takılmamak için arka bahçeden dolanmışlar..Sonuçta bonservisi elinde olan oyuncular imza parası alıyor bunun bence eleştirilecek bir durumu yok.

Birazda insaflı olmak gerekir bonsegvisi elinde olan oyunucu rakibe kaptırınca yönetime söv, yönetim alınca da çok para. Yok böyle bir dünya. Hem Omara hemde Emre kılınca Fb de talipti ikisinide kaptırsaydık şuanda kiralık oyuncu için debeleniyor olurduk.

Bu haber doğru mu ?

İmza parasını komisyon olarak vermiş oluruz doğru olsa ne olacak?

Bu haberler doğrudur imza parası sonuçta bunlar FFP ye takılmamak için arka bahçeden dolanmışlar..Sonuçta bonservisi elinde olan oyuncular imza parası alıyor bunun bence eleştirilecek bir durumu yok.

Birazda insaflı olmak gerekir bonsegvisi elinde olan oyunucu rakibe kaptırınca yönetime söv, yönetim alınca da çok para. Yok böyle bir dünya. Hem Omara hemde Emre kılınca Fb de talipti ikisinide kaptırsaydık şuanda kiralık oyuncu için debeleniyor olurduk.
Omar da emre Kılınç da gayet iyi adamlar takıma dinamizm getirecek hatta emre takımda eksik olan şutör oyuncu özelliği de olan biri bu kadar para da bu piyasa için çok normal mert hakanın 2 milyon eurodan aşağı aldığını düşünen var mı

MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu sene çöp olur.Yönetim kesin gider, hoca ise belki.Liseciler kendilerine göre 1 taşla 2 kuş vurmuş olur.Sevmedikleri 2 figür; hoca ve lisesiz yönetimi birden yollarlar başarısızlık sonrası.2 ay hoca ararız.Önce Alman veya Fransız ekolü tatavası. Sonra Okan'ın kapısında yatarız.Gider 2. sınıfı bir Avrupalı hoca ile anlaşırız.Transferde ise hocanın gec gelmesinden dolayı gecikme olur.Limit ve yeni yönetimin tecrübesizliği bahane olur.

En az 2 3 sene Galatasaraydan bir başarı falan beklemiyorum.Yine o basarılı yıllar sonrası kısır döngüye gireriz tahminimce.
Ne kadar kötü bir sarmal değil mi?

İnşallah kendi ayağına sıkmaz yönetim.

Bu düşük bütçelerle hiçbir hoca başarılı olamaz...

Bence de tepki verilecek bir durum değil olacak durumlarda

Çünkü Omar gelmeden önce reddedemeyeceğim bir teklif geldi demişti. Sonra imza parası yok bonus yok 1.3m görünce şaşırmıştım.

Meğerse bu şekilde çözülmüş olay :D

Derin Galatasaray ve Fener medyası yönetime savaş açmış resmen cengiz yönetimi özellikle pandemiden sonra başarısız işler yaptı bende eleştiriyorum ama el altından gönderilen belgelerle operasyon yapılmaya çalışılırsa bu olmaz aynı gazeteciler yiyosa fenerin bu sene aldıgı oyunculara ödedigi komisyonları ve aldıkları gerçek ücreti açıklasın o zaman tamam derim adamlar her takıma aynı ama iş öyle degil su anda

Hasan Hüseyin Acar konusunda; Kayserispor'un, Galatasaray'ın mevcut teklifini kabul etme ihtimali yok. Şu şartlarda oluru yok o işin.

Iyiki kabul etmiyorlar vallah :D

İlter Can sarı üye sanırım beklediği kaos ortamı çıkmadı.

Yönetime her türlü geçiririz çokta memnun değiliz ama bazı konulardada ite köpe yedirmeyiz.

İlter bey birazda şu FB nin kirli transferlerinin haberlerini çıkarın. Bakın nasıl kaos yapıyoruz burda. Mesela Thiam aı araştır onda handikap var. :)

Has hus icin

Jimmy
Ahmet
Emre Tasdemir
Yunus Akgun
Sekidika (kiralik)

verelim

Sen elindeki ademi bedava bırak takasta kullanmayı düşünme hasan Hüseyin'i bile alırken senden neler isteyecek Kayseri .Akillanmayacak bizim yönetim Malatya'dan bir ara Fener'e giden bonus vardı istedik gibi adamlar Fener'e verdi sen gittin geçen sene 10 gol atan adamını bedava verdin akıl alır gibi değil.jimmy Ahmet Çalık sekidika emre Taşdemir ozornafor yunus akgun bu oyinculari nasıl degerlendiremez bir yönetim

Önce ilk 11 oynayacak bir 6 numara alın, bırakın şimdi hasan hüseyin falan.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10/11e benzeyebilir işin sonu, hoca istifa ederse arada.

Etmezse 4-5 falan oluruz bence max.
Bence o kadar kötü olamaz

Kale -Aykut-Ufuk-Zapata
Defans - Servet-Gökhan Zan-Çağlar Birinci-Ali Turan-Neill-Hakan Balta-Sabri-İnsua-Serkan
Orta saha - Cana-Mustafa Sarp-Ayhan-Misimovic(yok diyebiliriz)-Arda(bu da iptal)-Elano(Devre arası gitti öncesinde de oynamadı diyebiliriz)-Emre Çolak-Yekta
Hücum hattı- Kewell-Serdar Özkan-Pino-Stancu-Baros-Mehmet Batdal

O sene bir de 30 milyon euro harcamışız yaw :asd: Gerçi 23 milyon da satış var.

Bu baya baya kötü bir kadro sadece defans+kaleci(muslera sonrası) açısından 3-4 gömlek fark var arada.

Bence o kadar kötü olamaz

Kale -Aykut-Ufuk-Zapata
Defans - Servet-Gökhan Zan-Çağlar Birinci-Ali Turan-Neill-Hakan Balta-Sabri-İnsua-Serkan
Orta saha - Cana-Mustafa Sarp-Ayhan-Misimovic(yok diyebiliriz)-Arda(bu da iptal)-Elano(Devre arası gitti öncesinde de oynamadı diyebiliriz)-Emre Çolak-Yekta
Hücum hattı- Kewell-Serdar Özkan-Pino-Stancu-Baros-Mehmet Batdal

O sene bir de 30 milyon euro harcamışız yaw :asd: Gerçi 23 milyon da satış var.

Bu baya baya kötü bir kadro sadece defans+kaleci(muslera sonrası) açısından 3-4 gömlek fark var arada.
Muslera ilk devre yok zaten.

O sezon Misimovic'i saymayalım hiç. Devre arası Yekta, Culio, Stancu gibi adamlara 11 m euro verdik belki toparlarız diye.

Orta sahasız çok zor bence, keza kanat da çok sıkıntı yaratacak. Santrafor desen 2 adet saatli bomba var.

Hasan Hüseyin Acar seneye ücretsiz olarak takıma katılır. Kayseri klasik bir Türk yöneticisi hamlesi ile kadro dışı bırakmazsa sezon içinde izleriz nasıl bir oyuncu alıyoruz diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt