- 21 Ocak 2010
- 72.721
- 51.148
- 5.003
jimmy bu ortasahada her halükarda oynar. jimmy-belhanda-donk.. bu kadroda en fazla ortasaha bu olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
jimmy bu ortasahada her halükarda oynar. jimmy-belhanda-donk.. bu kadroda en fazla ortasaha bu olur.
@Okan Akcay arkadaşın kapını getiriniz.okay kap gelir ins
Kenya'da kullanılıyor. Ana dili hemde3 yabanci 1 Turk gibi YouTube programi var.
Koreli
Kenyali
Amerikali Turk
Italyan Turk
Kenyali cocuk, Kenya'da en unlu Turk Galatasaray demisti. Herkes bilir ve takip eder demisti. Bu eleman da belki bizik Twitter alemini bilip hit almak istemistir. Tabi bu dil Kenya'da konusulmuyorsa benin teori iptal![]()
Evet simdi baktim ama ayni zamanda Kongo'da kullaniliyormus. Belki Luyindama'dan dolayi bizi takip ediyor. Fakat o Kenya muhabbeti dogru. Cocuk, Galatasaray Kenya'da cok meshur demisti. Eglenceli YouTube programi.Kenya'da kullanılıyor. Ana dili hemde![]()
Esprilerin baymiyor doktor![]()
Cimbom her yerdeEvet simdi baktim ama ayni zamanda Kongo'da kullaniliyormus. Belki Luyindama'dan dolayi bizi takip ediyor. Fakat o Kenya muhabbeti dogru. Cocuk, Galatasaray Kenya'da cok meshur demisti. Eglenceli YouTube programi.
Şu an bile en iyi kadro bizim kadro net.Fatih
Omar.. Luyindama.. Marcao.. Saracchi
Donk .. Etebo
Feghouli.. Arda.. Kılınç
Falcao
Altay
Gökhan.. Tiserand.. Lemos.. Caner
Gustavo.. Sosa
Valencia.. M.Hakan.. Thiam
Frey
Ersin
Lens.. Welington.. Vida.. Nsakala
Oğuzhan.. Atiba
Boyd.. Mensah.. Nkoudou
Larin
Uğurcan
Pereira.. Campi.. Hüseyin.. Marlon
Flavio.. Parmak
Ömür.. Ekuban.. Nwakaeme
Sörloth
Mert
Rafael.. Epureanu.. Skertel.. Hasan Ali
Mahmut.. İrfancan
Visca.. Aleksic.. Chadli
Demba ba
Başakta 30 altı sadece irfan var ama adamlar her sene kafaya oynuyor![]()
Hep burada kuş tayfanın beyinsiz güruhu zatenAramızda kuşların türediğini düşünüyorum.
haso hüso iyi mi yav izlemedim hiç