Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunların yaptığı, ölümü gösterip sıtmaya razı etmek.

Resmen tarftarı keriz yerine koymaktır.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

İlter Can sarı üye sanırım beklediği kaos ortamı çıkmadı.

Yönetime her türlü geçiririz çokta memnun değiliz ama bazı konulardada ite köpe yedirmeyiz.

İlter bey birazda şu FB nin kirli transferlerinin haberlerini çıkarın. Bakın nasıl kaos yapıyoruz burda. Mesela Thiam aı araştır onda handikap var. :)
Çok doğru.
Yönetimin yanlışı çok ancak özellikle birileri taraftarın önüne atmaya çalışıyor hazır seçim yaklaşırken.
Sarı kuşlar bizim menajer komisyonlarından çok kendi transferlerine baksın. İtalya'da Lazio ile Napoli ile FFP'nin etrafından dolanmak için yapılan şeyler var. Her şeyi geçtim kendi taraftarları transferlerinin maaliyetini bilmiyor.
Bejekeye zaten girmiyorum bile, önce elektrik faturalarını ödesinler.

Ha bu arada komisyon olayı doğruysa zaten kendi kendilerini taraftarın önüne atmışlar demektir. Başkan tez vakitte gider, apo da otobüsçülüğe geri döner.

Başkan hem.sagligini hem kulübün geleceğini yok saydı Mart ayı mali kongrede bu tepkilerle hem mali hem.idari olarak ibra edilmez ,inadı yüzünden koskoca bir senemiz gidebilir

Ardadan OS olabilir yanliz. O meshur Arda Turan kayisi yokmu :love:

GK Üyesi Dinçer Azaphan, Ertem Şener ile yaptığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu.

”Trabzonspor, Okay için devreye girince fiyat arttı ama Okay %99 Galatasaray’da.”

”Başkan yetki versin kulübe tek kuruş ödetmeden istedikleri futbolcuyu uçağa atlayıp getiririm.”

1599817399969.webp

Son düzenleme:
Jean Michael Seri'nin kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan Dominique Seri oyuncunun Inter'e transferi hakkında @fcin1908it'e konuştu.

"Inter ile ilk temas oldu, üzerinde çalışıyoruz. Inter, onun için ilk tercih."

Nainggolan bakalım ne olacak

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kulüp tarihinin en ilginç olaylarından biri yaşanıyor

Derin Gs vs Apo + Cengiz
images (56).jpeg

images (57).jpeg

Vay be.. Demek menajerlere para vermiş bizim yönetim, bak sen şu keratalara..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt