Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üstad sinani birakip ayyaş yunusa mi sardin
images (6).jpeg

Safları sıklastırın.
Paylaşılan belgeler için yönetim gider diye düşünüyorsan, hayir gitmez. Galatasaray da yönetim taraftar isterse gider.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hangi taraftar ustat. Liseli ihtiyarlarin kulubun gercek sahibi biziz dediklerini unutmus gibisin.

Her yonetimde liseli tayfaya yakin adamlar bulunur. Yonetim gonderilmek istenirse bu adamlar devreye girer. Medya yoluyla taraftar gaza getirilir ve tepki olur. Yonetim duser. Taraftarda biz dusurduk der işte senin gibi.

Bu adamlar gelirken taraftar mi seciyor ki giderken taraftar gondersin yaw.

Yani dış minnaklar ve kripto dursuncular gsmizin gelişimine ket vurmak adına yerli ve milli yönetimimize hain ve alçak saldırılarda bulunmakta, güçlü ve istikrarlı bir gs için yönetimimize sahip çıkalım mı diyorsunuz doğru mu anladım

Bu veledi zinalarin amaci bizi yonetime karsi kiskirtmak, alayinin anasini bacisini...

Yonetim insallah gaza gelir 2 3 transger aciklar, taraftari arkasini alir ve bu yil hepsinin anasini avradini....

Liseli tayfa ile veledi zinalar bir olmus, darbe pesinde.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Bu belge işinde yönetimin yanında olmayaninda ne bileyim kafası calismiyodur fb li düşmanlara fırsat vereninde... Adamlar imza ücretini arka bahçeden dolanmış

Sızdırılması bence hayrımıza oluyor, bunlar olmasa yönetimlerde ne var ne yok belli olmuyor, bu şekilde işler dönmüyor, şimdi peki açıklama yapmayan klüpleri araştırsınlar bakalım neler çıkıcak altından, 20 yıldır 20€ bonservis vermeyen lazio ne hikmetse Muriqi diye adı sanı olmayan adama 20€ veriyor açıklasınlar belgeleri, Elif Guliano Ertuğrul transferlerini açıklasınlar, bunlar rte taktiği gibi ilgi başka yöne çekip kendileri işi punduma getirerek bitrime operasyonları, menajerlik paralarına gelirsekte geçmişe dair alacakları yoktur yapıp son anlaşma üzerinden birike birike bu noktaya geliyor yani EmreK. transferi için 1€ verildiği yok, geçmiştekileri ona aktarı geçmişte alacağı borçu yoktur belgesi almak için, çakallar saf insanları böyle etkileyip kendi pisliklerini örtmeye çalışıyorlar yemezler diyeceğim ama yiyende çok maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt