Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.272
- 24.323
- 3.093
Hayırlı Cumalar
ula stadı özledik yav bu çinlilerin yanına koyayım ben.
ula stadı özledik yav bu çinlilerin yanına koyayım ben.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rizen cok fena yatar bgndunya yildizi kuzyaev mi bu
Ekli dosyayı görüntüle 93599
Bu belge işinde yönetimin yanında olmayaninda ne bileyim kafası calismiyodur fb li düşmanlara fırsat vereninde... Adamlar imza ücretini arka bahçeden dolanmış
dogruysa iyi is valla xd
ne alaka simdi illa bi sekilde laf atacaksin bana ama bugun rize kazanacak ve sen... evet sen musap, utanır misin? hic sanmam!!!...Rizen cok fena yatar bgn
Dostum anladığım kadarıyla fanatizmden kör olmuşsun. Hırsızlığı savunacak, üstelik kendi takımını soyanları savunacak kadar kör olduysan kafası çalışmayanları başka yerde aramaman gerekir. Aynaya bakarsan bulursun.
Rizespor yatacak işte bugün aksini iddia etmene alaka simdi illa bi sekilde laf atacaksin bana ama bugun rize kazanacak ve sen... evet sen musap, utanır misin? hic sanmam!!!...
kazanmayi birak, puan alsin helal olsun derim. hatta puani da birak, iyi oynayip kaybetsin yine derimne alaka simdi illa bi sekilde laf atacaksin bana ama bugun rize kazanacak ve sen... evet sen musap, utanır misin? hic sanmam!!!...
3-0 belki bi tane yerler hadi 3-1 olsunkazanmayi birak, puan alsin helal olsun derim. hatta puani da birak, iyi oynayip kaybetsin yine derim
fb icin mi ?3-0 belki bi tane yerler hadi 3-1 olsun
olummmRizespor yatacak işte bugün aksini iddia etme
ne alaka simdi illa bi sekilde laf atacaksin bana ama bugun rize kazanacak ve sen... evet sen musap, utanır misin? hic sanmam!!!...
kazanmayi birak, puan alsin helal olsun derim. hatta puani da birak, iyi oynayip kaybetsin yine derim