Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kapatın abi nöbeti gölge tff başkanı rıdvan mhk başkanı serdar tatlı ilk maçtan iki penaltı tiyatro ligi orta sahaya kroosu alsan ne olur almasan ne olur eldeki yüksek maliyetli topcular gitsin yeter bu sene benim için

Levent Ümit Erol (@leventumit_erol): '' Okay Yokuşlu, Galatasaray'a hayırlı olsun. Menajeri Batur Altıparmak, İspanya'ya gitti Okay'ı almaya. Resmi imza geliyor.''

Evren Göz: Galatasaray Okay haricinde 2 transfer daha yapacak. Bu isimler öyle medyada falan dolaşan isimler değil. İsimler medyaya düştüğünde zaten bitmiş olacak bu transferler. Görüşmeler de son noktada diyebilirim.

Galatasaray ‘da yoğunluk Okay transferi ve Belhanda ile yolların ayrılması. Okay’da sorun Celta Vigo, GS 1 milyon peşin seneye 4 milyon Euro civarı Okay’ı almak istiyor.. Transferin biteceğini düşünüyorum..Belhanda transferi olursa önemli bir isim gündemde.
[ @SuleymanRodop ]

Ya yine transferin son günü elde kalan ortasahalardan 2 tane kiralarlar Lemina'da olduğu gibi. Sonra ilk yarının sonuna kadar bekleriz forma girsinler diye. Boşuna transfer beklemeyin daha 20 gün var

Levent Ümit Erol (@leventumit_erol): '' Okay Yokuşlu, Galatasaray'a hayırlı olsun. Menajeri Batur Altıparmak, İspanya'ya gitti Okay'ı almaya. Resmi imza geliyor.''

Evren Göz: Galatasaray Okay haricinde 2 transfer daha yapacak. Bu isimler öyle medyada falan dolaşan isimler değil. İsimler medyaya düştüğünde zaten bitmiş olacak bu transferler. Görüşmeler de son noktada diyebilirim.

Galatasaray ‘da yoğunluk Okay transferi ve Belhanda ile yolların ayrılması. Okay’da sorun Celta Vigo, GS 1 milyon peşin seneye 4 milyon Euro civarı Okay’ı almak istiyor.. Transferin biteceğini düşünüyorum..Belhanda transferi olursa önemli bir isim gündemde.
[ @SuleymanRodop ]
Ne güzel toplamış haberleri rodop

Şikecilerin maçı sinirimi bozdu vallahi. Ligi dizayn etmişler ama asla pes etmemek gerekir. Şu yönetim hazretleri de adam gibi işini yapsaydı zamanında gözümüz arkada kalmazdı. Neyse umarım hayırlı bir sezon olur bizim için. Bu arada @Özgür Ayten başkan gelse de biraz bilgi verse. İyi gider bu uyuz gecede...

Rizespor Başkanı Hasan Kartal:

“Bir şey söylemeye gerek yok, Türkiye gördü. Bu hakemlerle bu lig biter mi? Federasyon başkanının olduğu yerde hakem bunu yapıyorsa, onların olmadığı yerde ne yapar, bunu bilemiyorum."

yumusak konusmus

Rizespor Başkanı Hasan Kartal:

“Bir şey söylemeye gerek yok, Türkiye gördü. Bu hakemlerle bu lig biter mi? Federasyon başkanının olduğu yerde hakem bunu yapıyorsa, onların olmadığı yerde ne yapar, bunu bilemiyorum."

yumusak konusmus
bu hakem falan degil sokaktan getirmisler dedi biraz sert konustu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt