Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamun Aleyküm arkadaşlar.

Bugün 2. kez dayı olma sevincini yaşıyorum. Yaman’dan sonra Alya’yı da kucağıma aldım.

Yarın da inşallah Antep maçıyla güzel başlangıç yaparız. Yaman (2 yaşına girdi sıpa), çok sevdiğim Fatih Terim gibi 4 Eylül’de dünyaya gelmişti. Şampiyon olmuştuk o sezon. Bu sezon da Alya uğurlu gelecektir eminim.

Yeni trend de bu iş bozulur diye isim vermiyorum sonra haber piyasaya düşünce tüm duyumcular başlıyor ufurmeye

Bu Sörloth olayında bir gariplik var kimse sözleşmenin nasıl olduğunu tam olarak bilemiyor. Daha önce başka bir haberde Trabzonun istese de bu sezon opsiyonu kullanamayacağını dolayısıyla da satamayacağını yazıyordu. 20 yi kabul etmiyor TS haberleri de bende böyle garip bir anlaşma olduğu fikrini uyandırıyor. Yoksa bonservisi alırsa 9m serbest kalma maddesi garip görünüyor, sırf bu maddeden Bosman kullanarak beni satmamak için kasıtlı olarak bonservisimi almıyorlar gibi bir savunmada haklı bulabilir fifa Sörloth'u. Tuhaf şeyler oluyor.

3 yıl önce 10 mil.€ bonservis ödeyerek aldığımız takımımızın "10" numaralı oyuncusu gidiyor diye bayram ediyoruz kimse bonservis filan konuşmuyor, bu bile ne kadar zulüm olduğunu gösteriyor Belhanda'nın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt