Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhandayla birlikde fegde gitse çok iyi olur.
Babelde gitsin ama falcao ve diagneye hiç güven olmaz..Bu durumda babel işimize yarayabilir.doğru kurulmuş ve sahaya iyi yayılan kadroda babel iş yapar.

Ondan sonra iki orta saha ve iki hızlı yaratıcı kanat oyuncusuyla bu takım net şampiyon olur.

Hem bu hakemleri hem bu medyadaki Galatasaray düşmanlarını üst üste koyar şampiyon oluruz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Okay-etebo-fegh-kilinc-akturkoglu-cagne. Umarım ilk etapta bu 6 li üstünde dururuz .. fegh 10 numara mevkiinde..Muhammedin en azından 2-3 maç sans bulmasını istiyorum zaten elimizdeki diğer kanatlar arda oğulcan Jimmy falan.. fener elindeki en iyi kanat ferdiyi yeni yeni kullanmaya başladı ilk geldiğinde üstünde durulsa şu an başka noktalarda olabilirdi..genç oyuncuyu son 10 dk oyuna alarak birşey kazanamayiz..

“Geçen sezon Jean-Michel Seri ve Mario Lemina’nın görev yaptığı orta sahanın göbeğine transfer edilen Peter Etebo’nun fizik olarak istenilen seviyede olmadığı ortaya çıktı.”

@AliNaciKucuk

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Transfer falan yapmasın bunlar, belhanda’yı şutlayıp altyapıdan 2-3 tane çocuk koysunlar orta sahaya

“Geçen sezon Jean-Michel Seri ve Mario Lemina’nın görev yaptığı orta sahanın göbeğine transfer edilen Peter Etebo’nun fizik olarak istenilen seviyede olmadığı ortaya çıktı.”

@AliNaciKucuk

gs Transfer komitesi:
C56637D2-FD29-499D-9498-69A6F559CC4C.webp

Etebo’nun durumuna şaşıran var mı? Geçen hafta geldiğinde de yazmıştım. Herhangi bilgi aldığımdan değil. Stoke City antrenmanlarına görünmüyordu hiç. Ne bekliyordunuz ki? Koşu bandı bir yere kadar.

Hazır olması çok fazla sürmez ama bu hafta ve önümüzde ki hafta oynayacağını hiç sanmıyorum.

Genç ve Afrika kökenli olması büyük avantaj. Fakat bunları düşünüp yazmamız bile rezillik.

Taktik antrenmanlarından bahsetmiyorum bile. Adam mesela Marcao’yu tanımıyordur. Marcao ne yapar top bizdeyken, Saracchi nasıl koşu yapar, Ömer Bayram’ım huylarını vs bilmiyor. Bu yüzden kampın başında olması çok kritikti.

Neyse ki yönetim şaşırtmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt