- 1 Ağustos 2014
- 63.830
- 75.026
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi belhanda giderse bana cikolatali kurabiye al bi de caramel macchiatoŞu belhanda gitsin çocuklara şeker çikolata falan dağıtıcam var ya
Iyilik dakan huz, sende ne var ne yoknaber la berdar
Günaydın
@AliNaciKucuk“Geçen sezon Jean-Michel Seri ve Mario Lemina’nın görev yaptığı orta sahanın göbeğine transfer edilen Peter Etebo’nun fizik olarak istenilen seviyede olmadığı ortaya çıktı.”
@AliNaciKucuk
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
“Geçen sezon Jean-Michel Seri ve Mario Lemina’nın görev yaptığı orta sahanın göbeğine transfer edilen Peter Etebo’nun fizik olarak istenilen seviyede olmadığı ortaya çıktı.”
@AliNaciKucuk
“Geçen sezon Jean-Michel Seri ve Mario Lemina’nın görev yaptığı orta sahanın göbeğine transfer edilen Peter Etebo’nun fizik olarak istenilen seviyede olmadığı ortaya çıktı.”
@AliNaciKucuk
Bilinmeyen bir şey değil. Yönetim beceriksiz evet ama adam hazirandan beri yatıyor“Geçen sezon Jean-Michel Seri ve Mario Lemina’nın görev yaptığı orta sahanın göbeğine transfer edilen Peter Etebo’nun fizik olarak istenilen seviyede olmadığı ortaya çıktı.”
@AliNaciKucuk
Muhtemel 11leri gördüm antepin kadrosu bizim 2-3 gömlek üstümüz