Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etebo'dan beklenti içinde değildim şahsen. Fiyasko çıkması benim için şaşırtıcı olmaz. Üst iletilerde bir arkadaşın yazdığı gibi adam Haziran ayından beri yatıyor. Yönetimin bu sene yaptığı transfer hamlelerini iyi niyetten uzak buluyorum.

Yönetimi eleştirmiyim diyorum ama etebo transferi beceriksizlikte nirvanadır. Acilen ortasaha lazım diye takıma 3-4 aydır evinde yatan adamı getirdiler. Yani tüm takımlar haziran temmuzda ligi oynadı bari onlardan bir topçu alsalardı. Hiçmi araştırmadılar, 11 yaşındaki çocuk bile bu adam hazır değil bilir. Bekleki fizik olarak hazır olsun en az 1-2 ay sonrada devre olur zaten.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Varmı bu Çapsız’a teklif
Adam resmen takımdan soğuttu bizi
Saha içinde ne yaptığı belli değil şut yok ps yok ara pası yok adamda hiç bir şey yok alt yapıdan oyuncu oynasaydı keşke

Ozgur ayten kesin gitti dedi
Gala sevgisi de o tarzda konustu
Gidecek bence bu aksam kadroda olmaz

Bir de şöyle bir şey var ki umarım böyle olmaz. Terim yönetime inat oyuncuyu oynatmaz (Sekidika). Oyuncu hocanın ‘listesinde’ olmadığını herkes biliyor. Hiç biri olmadı, olacak gibi de değildi ve gittiler D’Avilla’dan yine alışveriş yaptılar.

Hocadan bu akşam D’Avila göndermesi gelirse şaşıran olur mu? Transfer böyle yapılmaz, yapılmamalı tarzında. Gerçekten de öyle.

Leshanda bu aksam kadro’da olmazsa bilinki satildi. Babel gitmiyecek zaten, bari oynasin pembis kafa.. sol tarfta is yapar gibi

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Etebo haberi doğruysa transferleri yönetenlere yazıklar olsun. Bu durumdaki bir adama birde kiralama ve menajer bedeli verdiler. Terim transfer kampa yetişsin der bunlar başaramazdı ama şimdide ikinci yarıya yetişecek adam alıyorlar pes artık.

Leshanda bu aksam kadro’da olmazsa bilinki satildi. Babel gitmiyecek zaten, bari oynasin pembis kafa.. sol tarfta is yapar gibi

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
Pembiş kafasıyla tribünün sol tarafında oturur. Sene sonu da EURO2020’ye katılamaz inşallah. Ömür boyu pişmanlık duyar.

Scout ekibimiz iyi calisiyo renkdaslar! Niye sikayet ettiniz! Etebo o kadar da kotu cikmaz. En kotu ihtimalle Belhanda’dan iyidir. Buda yeterli simdilik.

Bundan sonra transfer döneminden beklentim belhanda feghouli babel falcao da kararsızım bunların gitmesi artık illa orta saha diye tutturmuyorum bu zamana kadar adam akıllı orta saha bulamayan yönetim bu saatten sonra etobo tarzı antremansız bir orta saha bulur zaten böyle bir oyuncudan ilk yarı katkı alamayız para cebimizde kalsın en azından

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt