Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Naci noldu da birden bu kadar düşman oldu?Doğru veya yanlış kısmı ile ilgilenmiyorum ama art niyet buram buram haberlerinde.
Bazilari diyor ki gecen hafta yönetim Ali naciye Ndiaye haberini servis ettirip taraftarin tepkisini ölçtü. Taraftar tepki gosterince resmi siteden ndiaye transferini yalanladilar ve ali naciyi patlattılar.

Bence bununla alakası yok. Ali naci bir sekilde kulubun stoke ile iletisim halinde oldugunu ogrendi ve ndiaye cıkarımını yapıp haber diye sundu. Yönetim yalanladı ali naci patladı. Patlağının uzerinide yonetime vurarak kapatmaya calisiyor.

Ali naci selcuk inanın yakin arkadasi diye biliyorum. Aysal zamanında aysalın destekcisiydi, dursun geldi dursun ve mehmet ozbek destekcisi oldu aysala vurdu hatta. Cengiz geldi dursuna vurdu. Kalemi kiraya cıkarmıs bi adam. Tahirden bi farkı yok benim gozumde.

Bu takıma hala en az 2 sağlam orta saha ve 1 kanat lazım. Lig de başladı artık nasıl yetiştireceğiz, adamlar takıma nasıl ayak uyduracaklar bilmiyorum.

Günaydın arkadaşlar iyi hafta sonları. Belhanda'nın satılması için bolca dua edecegiz artık transfer nöbeti yerine Belhanda'nın satılması nöbeti açalım oradan gelecek 4-5 milyon Euro'ya çok ihtiyacımız var 4 milyon Euro maaşından da kurtulmuş oluruz bu satışı yapamayan belhandayi gitmeye ikna edemeyen yönetimden herhangi bir transfer beklemek olası degil.

Etebo anca gelecek aya hazir olur o zaman.

D'avila Belhandayi ikna ettiginde sonra kimi getirir acaba?

Groningenli 6 no olabilir mi Nakamba olmazsa? Kalu da ortada kalmis gibi oldu. Ayip olmasin diye o da gelir. Giuliano zaten gelir. Umarim maasi ve sözlesmesi yûksek/uzun olmaz

Hayırlı nöbetler son durum nedir giremiyorum pek askerdeyim akşam maçı izlicem bakalım ne alemdeyiz hayırlısı ile iyi bir başlangıç yaparız inşallah

Fatih
Omar Luyindama Marcao Sarrachi
Etebo B2B transfer
Transfer Arda Emre
Falcao

Ben buna kafiyim Arkada etebo gibi 1 adam daha olursa Arda ve fegh 10 numarayı götürür hele ardadan bu sene umutluyum ben açıkçası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt