- 26 Eylül 2012
- 121.981
- 72.483
- 5.068
Mümkünatı yok.Günaydin
Ilk yarida 5 0 one gectigimiz ikinci yarida full genclerle oynadigimiz bir mac olur umarim
10 dakika dan fazla oynatılan bile olmaz.
sent via GSC
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mümkünatı yok.Günaydin
Ilk yarida 5 0 one gectigimiz ikinci yarida full genclerle oynadigimiz bir mac olur umarim
Tribündeyim üstat. Bana sıra gelmiyor.Üstat kadroda misin bugun
Dün antrenman fotolarinda yoktun
Kesin 900k euro sanmıştır mal.
Kulüp bu tarz hesapları dava etmeli . celil geçen sene adanasporda iyi oynadı
bütün taraftarları en iyi adamımızdı diyordu.Ulan *** herif adamlar bu sezon göztepeye 500k euroya oyuncu satmış
Bize celil için ödedikleri bonservis 102k euro
Ekli dosyayı görüntüle 93808
Ne bekleniyordu ki adam kaç aydır topa bile değmemiş. Muhtemelen 1 aya falan ancak hazır olur“Geçen sezon Jean-Michel Seri ve Mario Lemina’nın görev yaptığı orta sahanın göbeğine transfer edilen Peter Etebo’nun fizik olarak istenilen seviyede olmadığı ortaya çıktı.”
@AliNaciKucuk
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bhanda senelik 3.5 bonservise 9-10, 2senedir bizde bölelim bonservisi senelik maliyeti bonussuz 6.5-7 ye gelir. Handadan daha az iş yapacagini sanmiyorum..Etobur'a 2 m euro yatırdık 1 yıl için, iş yapmazsa ağır söverim.
Su mevcut kadronda 11 e ilk yazacagim kanat babel olur hic degilse adam sut cekmesini topu tutup saklamasini pasi biliyor emre kilinc acik alan oyuncusuBElhandadan ziyade ben babelin bir an önce defolmasını istiyorum.Ben hayatımda çalım atmaktan bu kadar aciz bir kanat oyuncusu daha görmedim.Adam langırt taşı gibi arkadaş yerinden oynamıyor.
Üstat f/p olarak en pahalı adam o Falcao'dan sonra, kıstasımız o olacaksa yandık.Bhanda senelik 3.5 bonservise 9-10, 2senedir bizde bölelim bonservisi senelik maliyeti bonussuz 6.5-7 ye gelir. Handadan daha az iş yapacagini sanmiyorum..
Adam 3 aydır antreman yapmıyor normaldir.“Geçen sezon Jean-Michel Seri ve Mario Lemina’nın görev yaptığı orta sahanın göbeğine transfer edilen Peter Etebo’nun fizik olarak istenilen seviyede olmadığı ortaya çıktı.”
@AliNaciKucuk
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Etobo hala neden alındığına anlam verebilmiş değilim free olsa yine anlıcam ama adama kiralama ücreti verilmiş bu iş büyük ihtimal Belhanda mevzusu ile alakalı ordan komisyon burdan komisyon adam sömürmeye devam ediyor
Olabilir etebo açıklandığı gün davillaya teşekkür falan etti zatenBelhandayi satarim ama sizde bunu alin demistir.
Özgür Ayten nerede dedi bunuDün Özgür Ayten Belhanda kesin olarak gitti dedikten sonra Manu’nun da imalı twit’i tesadüf değildir heralde. Bu sefer gerçekten gidiyor sanırım![]()
Gidiyor apaçi sonunda çok şükür, kalma ihtimali yok, pürüz çıkma ihtimali yok, hiçbir şey yok, kesin gidiyor