Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kulüp bu tarz hesapları dava etmeli . celil geçen sene adanasporda iyi oynadı
bütün taraftarları en iyi adamımızdı diyordu.Ulan *** herif adamlar bu sezon göztepeye 500k euroya oyuncu satmış
Bize celil için ödedikleri bonservis 102k euro

Ekli dosyayı görüntüle 93808

Kesin 900k euro sanmıştır mal.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BElhandadan ziyade ben babelin bir an önce defolmasını istiyorum.Ben hayatımda çalım atmaktan bu kadar aciz bir kanat oyuncusu daha görmedim.Adam langırt taşı gibi arkadaş yerinden oynamıyor.
Su mevcut kadronda 11 e ilk yazacagim kanat babel olur hic degilse adam sut cekmesini topu tutup saklamasini pasi biliyor emre kilinc acik alan oyuncusu
feghoulinin oynadigi takimda babel fersah fersah oynar

Bazılarının çok sevdiği Ali Naci gerçek yüzünü göstermeye başlamış içindeki nefreti kusuyor bu herifler Galatasaraylı değil yağız gibi ercanlar gibi paralı kalemsorler

Bhanda senelik 3.5 bonservise 9-10, 2senedir bizde bölelim bonservisi senelik maliyeti bonussuz 6.5-7 ye gelir. Handadan daha az iş yapacagini sanmiyorum..
Üstat f/p olarak en pahalı adam o Falcao'dan sonra, kıstasımız o olacaksa yandık.

albayragin 58 gününden 19 günü kaldi :)

Babel 8jkden sonra futbolu bıraktı herifi o günlerde sananlar hala oynar diyor adam koşmayı geçtim hızlı adım bile atamıyor sahada takımı eksik oynatan emekli futbolcu belhanda dan bile büyük kazik

Tarihte bugun

Belhanda denen Bedevi Hagi’nin giydiği 10 numarayı taşıyor, ne hallere düştük

Bu arada Sabri Ugan’ın maç anlatımı en az Hagi’nin golü kadar güzel. Koskoca bir nesilin hala kulaklarında yankılanan ses.
CL denince aklıma hep Sabri Ugan gelir keşke tekrardan dönsek o günlere

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Etobo hala neden alındığına anlam verebilmiş değilim free olsa yine anlıcam ama adama kiralama ücreti verilmiş bu iş büyük ihtimal Belhanda mevzusu ile alakalı ordan komisyon burdan komisyon adam sömürmeye devam ediyor

Etobo hala neden alındığına anlam verebilmiş değilim free olsa yine anlıcam ama adama kiralama ücreti verilmiş bu iş büyük ihtimal Belhanda mevzusu ile alakalı ordan komisyon burdan komisyon adam sömürmeye devam ediyor

Belhandayi satarim ama sizde bunu alin demistir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt