Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kulüp bu tarz hesapları dava etmeli . celil geçen sene adanasporda iyi oynadı
bütün taraftarları en iyi adamımızdı diyordu.Ulan *** herif adamlar bu sezon göztepeye 500k euroya oyuncu satmış
Bize celil için ödedikleri bonservis 102k euro

1599899501629.png

Orta sahada böyle fernando nzonzi tarzı adamlar değilde bizim bu aldığımız etebo amartey ndiaye tarzı hızlı süratli iki yönlü oyuncular olsun istiyorum defansımız zaten süperligin çok üstünde orta sahada seri hızlı adamlar olursa topu ileriye iyi taşırız önde pres yapıp rakibi daha çıkmadan bozarız

Bazilari diyor ki gecen hafta yönetim Ali naciye Ndiaye haberini servis ettirip taraftarin tepkisini ölçtü. Taraftar tepki gosterince resmi siteden ndiaye transferini yalanladilar ve ali naciyi patlattılar.

Bence bununla alakası yok. Ali naci bir sekilde kulubun stoke ile iletisim halinde oldugunu ogrendi ve ndiaye cıkarımını yapıp haber diye sundu. Yönetim yalanladı ali naci patladı. Patlağının uzerinide yonetime vurarak kapatmaya calisiyor.

Ali naci selcuk inanın yakin arkadasi diye biliyorum. Aysal zamanında aysalın destekcisiydi, dursun geldi dursun ve mehmet ozbek destekcisi oldu aysala vurdu hatta. Cengiz geldi dursuna vurdu. Kalemi kiraya cıkarmıs bi adam. Tahirden bi farkı yok benim gozumde.

Ali Naci satılmış yavşağın teki..

Önceki yıllarda kulüp bu andavala bilgi aktararak bunu kullanıyordu. Bu da kaynağından bilgi aldığı için doğrucu davut idi. karşılıklı çıkar ilişkisi vardı. Hatta terim üstü kapalı sürekli bizde köstepek var diye bu konuya kafa takmıştı. Ama pandemi sonrası yönetim bir anlamda hocanın bu sıkıntısını giderdi ve tüm vanaları kapttılar.Rodop bile duyumsuzluktan inim inim inliyor.

Boşluğa düşen Ali naci dallaması bu sene sıradan duyumcu rolüne büründü en son denemesi Ndiaye oldu. Stoke kaynaklı bir göürşmeyi öğrenince bu salak sazan gibi Ndiaye haberini girdi. Sonra patlayınca şimdi kuduz köpek gibi saldırıyor. karaktersiz herifin teki.

Bu arada hoca NDiaye yi almak istese alır taraftar nabzını falan dinlemez. Hocayı az çok tanıyoruz. Dolayısıyla ANK malının savunması gülünç ötesi.

Çok iyi bi b2b alıp 10 numarada Arda be fegh mi dersiniz yoksa iş görecek bi ön libero alıp 10 numaramı dersiniz ben dribling yapabilen zekası orta düzey bi b2b yi tercih ederim

Culyano gitsin fenerde oynasın. Bize farklı bir oyuncu lazım. Maç içinde hayalet gibi adam. Bide geldiği ligte leş gibi. Defolsun eski takımına.
Skor yapacak adam lazim OS'da. Okay ve Etebo sezonu 4 golle filan bitirir. Ben de Mata ya da Radja gibi birini isterim öncelik olarak ama yönetimin çapı ne ki. Getirebilecekleri en iyi herif Gui olur. Zaten menajeri Davila.

Yaya Toure: "Herkese örnek olacak bir kariyer yolculuğum yok ama son 1-2 sene daha oynayıp önemli şeyler verebileceğimi biliyorum. Meydan okumaya hazırım"

Bize msj yollamış :asd:

Bence babeli fazla büyütüyorsun istersen 2 katı para ver oynayacağı belli,bide takimların oyun sistemleriyle alakalı bize hızlı kanatların şart olduğu aşikar gitsin fulham gibi sıradan takımlarda yapsın şovunu,ingilterede gol atan adam burda her türlü akar dendi forumda sonra ocak ayını bekledik onyekuru gelsin diye
Bunun aynısı diagne için de yapılıyor küfür ede ede yolladık orda iyi oynayip dönse taraftar umutlandı derdim ama oynamadı bile şimdi bazılarına göre kurtarıcı vereceği katkı belli üstüne çıkması sürpriz olur..
Premier ligte oynayan adami sen oynatamiyorsan

1 turkiye ligi premier ligten daha iyi ?
2 adamlarin sistemi oyuncuyu kullanmasi idmani teknigi taktigi bizden daha iyi hangisi ?

Sabah ve A Spor dün Hasan Hüseyin Acar'ı bize yazdı bugün Kayserispor bu adamı kaptanlığa getirdi
Böyle bir oluşum yok ya :asd: :asd: ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt