- 18 Temmuz 2009
- 81.985
- 239.458
- 5.263
GiulanoKim ulan bu 10 numara
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GiulanoKim ulan bu 10 numara
Belhanda'yı savunan bir Galatasaraylı yokki forumda.Fernando’yu begenmeyenlerle, Belhanda’yi savunanlari yok saymaya basladigimdan bu yana forumu acayip bir huzurla takip ediyorum.
Fernando'yu beğenmeyen mi vardı yavBizim Fernando 2. Ispanya da kapmada. Begenmeyeyen coktu. Simdi 5. Yi alsak bayram havasi.
Murigi parasını ona verirler nede olsa kural felan dinleyen yok . Bu gerizekalilar şampiyon olalım da ne olursa olsun derdindeler zaten şampiyon olsalarda uefa geçirecek cezayi
Pastoreye bayılırdım lanziniyi bilmiyorum nasıl dobcu var mı videosu renktaşLanzini ya da pastore
Lanzino daha cok heyecanlandirir
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Scott piri'den baslar riera diye devam eder listeNeden galasevgisi tweetleri atılıyor sürekli bu adam su zamana kadar kimi bildi mesela?
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Pastore biraz bitti yav kemikle ilgili sakatliklari cikmisti, Lanzini bir ara cok iyidi son durumu insallah iyidirPastoreye bayılırdım lanziniyi bilmiyorum nasıl dobcu var mı videosu renktaş
caner erkini sende takimda gormek istiyordun demi reis
okuz tipi var ama bu sezon rahatlikla +10 asist yapar
Giuliano istatistik olarak şov yapmış yavGiulano
Neden galasevgisi tweetleri atılıyor sürekli bu adam su zamana kadar kimi bildi mesela?
Eski Pastore olsa açık ara o derdim de şu an açık ara Sig.Sigurdsson > Lanzini, Pastore, Giuliano
diyebilir miyiz?
Şimdi videosunu seyrettim lanzininin çok kırmızı gostertir bu adam Turkiye de bu Adami sakatlamaya oynar herkes çünkü öyle küçük düşürücü vücut hareketleri yapıyor ki.ben biraz insignienin 10 numarasına benzettimPastore biraz bitti yav kemikle ilgili sakatliklari cikmisti, Lanzini bir ara cok iyidi son durumu insallah iyidir
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi