Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada en iyisi orta saha oyuncusu dediğin oyuncu atağa çıkarken asist veya gol atacağına kendi kalesine gol attıran çocuktan mı bahsediyorsun rengim? Daha yaptığı bütün olumsuz hareketler ve bizlere ettiği küfürleri saymıyorum. Kendisi Montpellier performansı sayesinde hayatını yaşadı ve kurtardı, yeter artık demenin vakti geldi de çoktan geçti. Ben böyle boktan bir oyuncuyu uzun zamandır takımımızda görmedim. Birde dalga geçer gibi 10 numara giyiyor :asd:
"Kağıt üstünde"

sigurdsson üzer. çok üzer. melisler ağlar, susmazlar. evrak mevrak çıkarırlar. ağlarlar ağlarlar durmazlar.

en net acı görmeyen varsa diye buraya attım..Allah cezasini versin topunun itoglu it Vara bile baktirmadi iptal etmek zorunda kalırım diye

Şikelerin, dalaverelerin, haramların, şeytanların kulübü Fenerbahçe'ye yedikleri kul haklarının karşılığını zillet olarak verir Rabbim. Merak etmeyin hak yiyenin işi rast gitmeyecektir.

gala sevgısı koyun gibi güdüyor bazılarını inanmayın..

Everton on numarasını bize bedavaya mı bırakacak acaba? :puhaha: Bu Ergin Kayaoğlu ne içiyor yahu?

fbli oyuncular böyle penaltı almaya devam ederse rakibe kafa atıp yere atlayabılır nasılsa kendılerıne calınıyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt