Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne olursa olsun 1 dos şart. Olmazsa olmaz. Taylan falan yaniltmasin kimseyi. Orta saha senin kdr yumusak nerdeyse baby

en az 2 orta saha şart

birinin adam yemesi lazım basıp sökmesi lazım

diğerinin de gidip gelen bir adam olması lazım

babaeli sallayıp bir de kanat almalıyız akıp giden

Ehu46WUWoAEkio_

Taylan gibi hareketli ortasahanın etkini gördükten sonra İnş Okay gelmez diyorum
Aslında fatih hoca hicbir zaman okay tarzı fazla defansif orta sahaları sevmedi. 4 sene şampiyonluk döneminde de klasik 6 numara yoktu. Melo- selçuk da gol katkısı olan orta sahalardı. Okayi özellıkle istemesi anlamsız geldi bana.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Taylan Antalyalı: "Bu sene daha farklı pozisyonda başladım. Geçen sene de farklı pozisyonlarda görev aldım. Forma giydiğim sürece en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyorum. Önümüzde uzun bir maraton var, hem takım hem de benim için galibiyetle başlamak son derece önemliydi."

Taylan Antalyalı: "Sezon başı antrenmanlarda Fatih Hoca da beni o bölgede denemişti ve gerekliliklerini hem Fatih Hoca hem de yardımcı hocalarımız söylüyordu. Bugün uygulamaya çalıştım, Galatasaray formasıyla o bölgede ilk kez tek oynadım."

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

en az 2 orta saha şart

birinin adam yemesi lazım basıp sökmesi lazım

diğerinin de gidip gelen bir adam olması lazım

babaeli sallayıp bir de kanat almalıyız akıp giden
Yeni zencoyu iyi kbl ederek 1 dos sart dedim ztn rengim. Kanat transferi falan hayal. Ama dos cok elzem. Melo fernando karisimi biri olmali.

Ozgur ayten nerelerde belhanda gitti dedi. Hala oyle mi diyor?

Üstat takımı nasıl buldun
İkinci yarıyı izleyebildim. Çok iyi ama Sumudica bok gibi herif. Korona sonrası fizik kaliteleri iyi diye fark yaratmışlardı. Başak ve Fb maçlarına bakmak lazm.

Maçla ilgili en çok beğendiğim nokta Diagne'nin girip 10 dk da olsa iyi niyetle çabalamasıydı. Falcao falan kalmaz bu istekle oynarsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt