- 23 Ocak 2019
- 24.889
- 32.499
- 2.233
Koşu mesafesini bulamadım, bakabileceğim bir yer var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Koşu mesafesini bulamadım, bakabileceğim bir yer var mı?
Ne olursa olsun 1 dos şart. Olmazsa olmaz. Taylan falan yaniltmasin kimseyi. Orta saha senin kdr yumusak nerdeyse baby
twittera düşer belki 1 saate falan veya tv programları açıklarKoşu mesafesini bulamadım, bakabileceğim bir yer var mı?
Aslında fatih hoca hicbir zaman okay tarzı fazla defansif orta sahaları sevmedi. 4 sene şampiyonluk döneminde de klasik 6 numara yoktu. Melo- selçuk da gol katkısı olan orta sahalardı. Okayi özellıkle istemesi anlamsız geldi bana.Taylan gibi hareketli ortasahanın etkini gördükten sonra İnş Okay gelmez diyorum
Sal olm beni millet alkolik sanacak.
Üstat takımı nasıl buldunSal olm beni millet alkolik sanacak.
4. dubledeyim.
Sen keyif alırsın Boss zaten her türlü!Luyindama: "Daha çok çalışıp, daha fazla keyif vermemiz gerekiyor. Doktorumuz sayesinde sahalara geri döndüm ama daha bitmedi, yeni başlıyoruz, yeni başlıyorum. Çok çalışarak keyif veren bir Galatasaray oluşturmak zorundayız"
Ekli dosyayı görüntüle 93933
Yeni zencoyu iyi kbl ederek 1 dos sart dedim ztn rengim. Kanat transferi falan hayal. Ama dos cok elzem. Melo fernando karisimi biri olmali.en az 2 orta saha şart
birinin adam yemesi lazım basıp sökmesi lazım
diğerinin de gidip gelen bir adam olması lazım
babaeli sallayıp bir de kanat almalıyız akıp giden
Üstat sence sağ bek veyahut sol bek alternatiflere gerek var mı ?linnes 2021e kadar koşsun isterse omarın oynadığının 10da 1ini oynama ihtimali 0
İkinci yarıyı izleyebildim. Çok iyi ama Sumudica bok gibi herif. Korona sonrası fizik kaliteleri iyi diye fark yaratmışlardı. Başak ve Fb maçlarına bakmak lazm.Üstat takımı nasıl buldun
Üstat sence sağ bek veyahut sol bek alternatiflere gerek var mı ?
Şener-emre idare eder mi?
linnesi yine de takımda tutmak gerekir mi?