Burak Yildizz
Kırmızı Üye
Re: Transfer Nöbeti
Eboue ülkesinde la nasıl oynasın
ne adamsiniz ya
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Eboue ülkesinde la nasıl oynasın
bak böle kulak çınlaması, ani gidip gelmeler, bir sıkıntı bunaltı olmasın sonra
belki küfür yiyecegim ama sneijder ilk 11 başlamamalı çok büyük bir yıldız olabilir ama forma daha degerli bir süre daha antremanlarda o formayı terletmeden direk ilk 11 şansı verilmemeli bu diger futbolcularada haksızlık olur
kacmiyorum bu is bitti cok güvendigim bir abi söyledi az önce
Drogba artik Galatasarayin oyuncusu !! :cool:
Ben bu sene forma almadım. Biliyorsun beğenmiyorum bu senekileri. Ama seneye çıkarsa güzel bir beyaz forma almak istiyorum. Daha önceki yıllarda aldığım beyaz forma çamaşır makinasının gazabına uğradı:lol:
Bu sene antrenman ürünelerinden alacağım ama Sneijder'İn üstündeki ürünün tam fermuarlısı satılıyor. Öyle yarım fermuarlı olsaa direk onu alacağım.
Eboue ülkesinde la nasıl oynasınne adamsiniz ya
yok beyler bu abi daha sneijder olayini hickimse bilmeden bize gelecek kesin dedi ve geldi
yani ben cok güveniyorum ona bitti artik![]()
hahaha lessssssssss![]()
Nevizade den dakika skor vereyim mi Ozan![]()
Eboue ülkesinde la nasıl oynasınne adamsiniz ya
bu sene dogru dürüst oynayan oyuncu yok. geçen sene olsaydı hak verirdim. önce hepsi takkeyi önüne alıp düşünsün.
Antrenmanda 20'lik Emre'den daha çok açlışıyorsa fiziken hazırsa bence sıkıntı yok. Engin ile Emre'nin rezalet durumlarını görünce neden olmasın diyorum.
Kime haksızlık olacak. Emre Çolak'a mı?
ah burda küfür bi serbest olsa![]()
yok beyler bu abi daha sneijder olayini hickimse bilmeden bize gelecek kesin dedi ve geldi
yani ben cok güveniyorum ona bitti artik![]()
ah burda küfür bi serbest olsa![]()