Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Transfer Nöbeti

Eboue ülkesinde la nasıl oynasın :D ne adamsiniz ya

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Cevap: Transfer Nöbeti

Ben bu sene forma almadım. Biliyorsun beğenmiyorum bu senekileri. Ama seneye çıkarsa güzel bir beyaz forma almak istiyorum. Daha önceki yıllarda aldığım beyaz forma çamaşır makinasının gazabına uğradı:lol:

Bu sene antrenman ürünelerinden alacağım ama Sneijder'İn üstündeki ürünün tam fermuarlısı satılıyor. Öyle yarım fermuarlı olsaa direk onu alacağım.

Bence bu seneki parçalı çok güzel, bi Store'da üzerine giy öyle karar ver :ayatollah:

yok beyler bu abi daha sneijder olayini hickimse bilmeden bize gelecek kesin dedi ve geldi

yani ben cok güveniyorum ona bitti artik :)

sulu kar yağıyormuş.inşallah zemin düşündüğüm gibi olmaz..

kafam gözüm şiş.akşam bjkyi yenek,drogba da gelsin.kafayı çekecem.

bu sene dogru dürüst oynayan oyuncu yok. geçen sene olsaydı hak verirdim. önce hepsi takkeyi önüne alıp düşünsün.

Antrenmanda 20'lik Emre'den daha çok açlışıyorsa fiziken hazırsa bence sıkıntı yok. Engin ile Emre'nin rezalet durumlarını görünce neden olmasın diyorum.

Kime haksızlık olacak. Emre Çolak'a mı?

isim bazında bakarsak bir çok örnek verebilirsin böyle komple takım olarak bak bu olaya hem ondan öte adama mesajdır bu forma için savaşmalısın diye çok sözde yıldız biliyoruz formam garanti diye yatan benim korkum bundan ama fatih hoca bir haftada yeterli özveriyi gördüki heralde ilk 11 e aldı sneijder i

yok beyler bu abi daha sneijder olayini hickimse bilmeden bize gelecek kesin dedi ve geldi

yani ben cok güveniyorum ona bitti artik :)

imzalar atılmış mı, ne zaman açıklanacak, ne zaman gelecek, bu tür bilgiler var mı ? ben zaten gelmeyecek diyen duymadım, daha sağlam bilgi lazım..

kusura bakmayında sneıjderın ölüsü sallar bu ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt