Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

kamil abi seni kötü çizmişler:D

imzalar atılmış mı, ne zaman açıklanacak, ne zaman gelecek, bu tür bilgiler var mı ? ben zaten gelmeyecek diyen duymadım, daha sağlam bilgi lazım..

atilmis diyor abi sali günü resmi olarak aciklanir diyor belki daha erkende olabilir diyor

macdan sonrada büyük ihtimal kapa düser diyor görüsülüyor diye

butun haberr sıtelerı drogba ıle anlastıgumızı soyluyor umarım gelır

yanlız su afrıka ya gıtme muhabbetı teyıt edılmedı galıba

drogba gelirse fildişide finale kadar çıkarsa en erken ne zaman başlar..

atilmis diyor abi sali günü resmi olarak aciklanir diyor belki daha erkende olabilir diyor

macdan sonrada büyük ihtimal kapa düser diyor görüsülüyor diye

maçtan sonra eger bir galibiyet olursa açıklanacagını düşünmüyorum bu galibiyetin konuşulmasını gölgeler ve takımdaki oyuncuları etkiler ulan biz maçı kazandık adamlar hala transfer konuşuyor diye ama maglubiyet olursa kap ı takip etmekte fayda var :D

maçtan önce nevizade'ye giden ve maça gidecek BAZI arkadaşlar lütfen buraya kerkinmesinler

hem yalanlama gelmedi.. hemde hiçbir olumsuz duyum yok.aynı sneijder olayı gibi.

culio atti 1-0 oldu

Bence bu seneki parçalı çok güzel, bi Store'da üzerine giy öyle karar ver :ayatollah:

Denedim. Gerçekten beğenmedim. Özellikle arkasını ve bayrak yerini. Çok özensiz ve salaş geldi forma. Giyince de oturmuyor. Bende bu var son parçalı olarak. Efsane kadro dönemlerinde giydiğimiz o parçalıdan sonra en güzeli bu bence.

Ekli dosyayı görüntüle 4539

ali dürüst zaten belli etti abi, transfer konusunda aciklama yapmayacagiz dedi derbi bitmeden, transfer girisimi olmasa adam acik acik söylerdi diye düsünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt