Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bi kadroya da Umutu yazsanız ilginç adam en çok gol atan oıyuncumuz yazılan kadrolarda yedek bile değil

GS ilk 11 nzemnd belli olacak..

beşiktaşın 11ini gördükten sonra böyle çıkmalıyız bence

---------------Muslera---------------

Sabri---Semih-------Dany------Hakan

Aydın---Melo--------Selçuk------Riera

---------------Sneijder---------------

----------------Burak-----------------

neden derseniz samet aybaba bariz beraberliğe çıkmış zaten rakip yarı sahada oynayacağız maçın genelinde bu yüzden kenarlara inmeliyiz ve rakip ceza sahası önünde yaratıcı olmalıyız bu da sneijder riera ve aydının oynaması gerekiyor demek bence

mugla GALATASARAY lılar dernegı baskanı yenı transferımız var dahada yenılerı olacak dedı

Önemsedeğinde kazanırsın yeğen.Rakibin Malta iken bile önemsemediğinde neler olduğunu gördün.

Aynı kadro Elazığ'dan 3 yiyen kendi sahasında önüne gelene puan kaybeden Trabzon'a en istim üstünde olduğu hafta gol atamadı.Bu sene hangi maçta doğru düzgün top oynadık 1-2 CL maçının bazı bölümleri hariç.Önce kendine bakacaksın biz geçen sene ki takım olsak tamam.

Kanatta Hamit-Emre oynarsa zaten en iyi ihtimal beraberlik olur bizim adimiza, bu adamlarin is yapmayacagi daha dünden belli arkadas. Aydin-Engin(Yekta) oynasa bin kat daha iyi olur. Tabi bunlar isimden kaybediyor..

Beşiktaş'tan kimi alırsın takımına deseler Sneijder transferinden sonra kimseyi almam..

Neyi tartışıyoruz biz bu sene büyük maçlarda çok iyi oynadık..

Ben oyuncularımıza çok güveniyorum bu maçı almak için yeterli kaliteleri var..

Ee bu fernandes sakattı hani. Neyse farketmez daha eğlenceli geçecek maç. Hem bahaneleri olmamış olur 3-1 den sonra.

Maç 3-1 bitecek yazın kenara.

beşiktaşın 11ini gördükten sonra böyle çıkmalıyız bence

---------------Muslera---------------

Sabri---Semih-------Dany------Hakan

Aydın---Melo--------Selçuk------Riera

---------------Sneijder---------------

----------------Burak-----------------

neden derseniz samet aybaba bariz beraberliğe çıkmış zaten rakip yarı sahada oynayacağız maçın genelinde bu yüzden kenarlara inmeliyiz ve rakip ceza sahası önünde yaratıcı olmalıyız bu da sneijder riera ve aydının oynaması gerekiyor demek bence

bekler iyi olsa süper kadro ama..

Önemsedeğinde kazanırsın yeğen.Rakibin Malta iken bile önemsemediğinde neler olduğunu gördün.

Aynı kadro Elazığ'dan 3 yiyen kendi sahasında önüne gelene puan kaybeden Trabzon'a en istim üstünde olduğu hafta gol atamadı.Bu sene hangi maçta doğru düzgün top oynadık 1-2 CL maçının bazı bölümleri hariç.Önce kendine bakacaksın biz geçen sene ki takım olsak tamam.

yegen megen geç onları kimsenin önemsemediği yok onun için yav he he

Bizim 11 neden bu kadar geç açıklanıyor ?

fernandes'in fazla etkili olacagini düsünmüyorum zaten mac eksigi var kendine gelene kadar uzun süre lazim, hem manuel fernandes'in büyük macta is yaptigi nerede görülmüs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt