Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Zemin nolacak? her yagdinda hem zemin bukadar kötü mi olacak? yoksa zemin daha tam hazir mi degil?

zemin daha yeni serildi. daha bu zeminin tohumlarının toprağa köklerini salması gerekiyor. yani şuan halı gibi kökler toprağa girdiğinde bu çim kalkmaları olmayacak

meloya 8 maç verirler muhtemelen adamın arkasında durulmazsa fayda hiç alamayız artık.. gidecekse bile bu yıl katkı sağlayıp gitmeli bilinçli olmak gerek

Melo'nun yerine Yaya Touré'yi alalım. Yıkılsın buralar.

Sneijderi ben artis biri biliridim adam şeker pamuk gibi çıktı diğer yabancılarda öyle Meloyla geçinen adamlar bunlarlada geçinir geçinicek .

evet belki de maç başlayana kadar öyleydi , adam bizim taraftarın ona sıcaklığını görünce değişmiş olabilir hayatında öyle bi ilgi gördü mü merak ediyorum. :) Melo'yu da gitgide kötülemeye başladık olmaz sonuçta o da Galatasaray oyuncusu Engine nasıl sahip çıktıysak ona da çıkmalıyız.

Zemin nolacak? her yagdinda hem zemin bukadar kötü mi olacak? yoksa zemin daha tam hazir mi degil?

Tam hazır değil, bu kadar yağışa sistemin çok iyi çalıştığı belli.

Sadece zeminin oturması lazım ve ardından çimlerin boyu biraz kısalacak.

Çimler daha yeni serildiği için zemin gevşek ve kolay kalkıyor, 1-2 hafta sonra zemin oturacak iyice.

Mustafa sarp,Barış,Ayhan,Serdar özkan,Mehmet batdallardan nerelere Drogbalara....

Poziyonu şimdi izledim bu Oğuzhan Özyakup'un yaptığı iş değil gitsin açıklasın tükürdümü tükürmedimi diye

çok büyük sabrı olan Telegolü izlesin:lol::lol::lol:

cvplar icin tsk :ayatollah:

meloya 8 maç verirler muhtemelen adamın arkasında durulmazsa fayda hiç alamayız artık.. gidecekse bile bu yıl katkı sağlayıp gitmeli bilinçli olmak gerek

Elbetteki para verdiğimiz oyuncumuzdan gereken katkıyı almamız lazım. Tükürmediğine inanıyorum, çocuğunun ve tanrının üzerine yemin etmişse ben çocuklarına ve tanrıya ne kadar önem verdiğini biliyorum. Yalan sölücek hali yok

Kaldı ki tükürdüyse bile hakettiği cezadan fazlasını almasını önlememiz lazım. Ne azı ne fazlası hakettiği neyse o...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt