Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ünal Aysal : Drogba konusunda taraftarımızın dediği olur.

arkadaşlar bence Toure %70 gelmez gibi geliyor , hem maliyeti bakımından hem de yabancı olması bakımından Galatasarayın barosu ujfalusiyi meloyu göndermesi gerekki yer açılsın ..

Menemen stayllar sizi şerefsiz herifler siz anca dümenden bi topçumuza kırmızı göstermek için saçı başı dağıtırsınız,bide yalandan geçmiş olsun tişörtü yaptırırsınız birlik beraberlik görüntüsü vermek için yalandan menemen yersiniz adiler sizi

Aslan gibi oynadı Melo tükürmedi nede Senijdera pas atılmadı hikayesi olmadı..Boş pozisyonda olduğu an herkes birbirine yardım etti..Polemik çıkarmaya çalışan pis fenerlilerin ve basının hikayesi bunlar..Olan tek şey 10 kişi çatır çatır yendik..Altı üstü menemencileri yendik biraz galibiyet tadı çıkarın arkadaş ya

evet hangı buyuk maçı kazndırdı soyle bızde bılelım

bu konuda haklı sergen

ıyı futbolcu ama o kadar abartıldıgı kadar degıl

Büyük oyuncu olması için illaki büyük maç mı kazandırması lazım Onur, Türkiye şartlarında bence çok kaliteli bir adam.

Sergen Sneijder'e bile kötü oyuncu diyen birisi, o yüzden ne amaçla yorum yaptığını bildiğim için öyle dedim.

Şu telegol beyaz tv ve ya Sergen'i izleyip onlara kızanlar neyin kafasında.

Adamlar zaten yorumlarının beğenilmesini değil izlenmeyi istiyor aferin izleyin Rıdvanıda izleyin çünkü Sow taksitleri duruyormuş ezeli dostumuza yardımımız olsun(!)

arkadaşlar bence Toure %70 gelmez gibi geliyor , hem maliyeti bakımından hem de yabancı olması bakımından Galatasarayın barosu ujfalusiyi meloyu göndermesi gerekki yer açılsın ..

Toure'ye çok para vermek istemiyor yönetim

ligtv de hakan şükür ve etrafındakiler teşebbüsten kırmızı gördü diyorlar. ne teşebüüsü lan. hakan şükür sana yazıkklar olsun:mad:

Selam,aynı fikirdeyim Ujfa Subatta geliyordu bekliyoruz sanırım

Ulan şuraya bak transfer moduna giremiyorum lan sinirden:mad:

ünal aysal nerde yapmış açıklamayı beyler taraftar ne isterse o diye

Hadi Baskanim acikla az sonra. Cossun buralar. Bazilari daha da cok aglasin :)

"Herşey GALATASARAY kümeye" demenizle başladı.Ondan sonra 17 derbi de sadece 1 mağlubiyetimiz var....Bunu siz istediniz!

arkadaşlar bu arada dany süper transfer başarısıdır bana göre..

toplu kuş ölumlerı olmuşş en var ne yok beyler:D:D:D

Taraftar olarak Tevez'i istiyorum Ünal başkan.:sad007:

Büyük oyuncu olması için illaki büyük maç mı kazandırması lazım Onur, Türkiye şartlarında bence çok kaliteli bir adam.

Sergen Sneijder'e bile kötü oyuncu diyen birisi, o yüzden ne amaçla yorum yaptığını bildiğim için öyle dedim.

bende fernandes hakkındakı yorumlarımı soyledım

sergenı kaaleye bıle almıyorum

Mesele Melo'nun tükürüp tükürmemesi değil. Önemli olan sıvı akışının olup olmadığı arkadaşlar. 27895322 saatlik 3 boyutlu görüntüleri LigTv'den isteyip ellerinde büyüteçle bi baksınlar sıvı var mı yok mu diye önce. Bu adaletsizliğin her daim kol gezdiği ülkede bu dediğim yapılmak zorunda artık.

Bana kalırsa tükürme var ama surata yansımış mı bakmak lazım mutlaka. Ne de olsa ülkemizde futbol bu kadar ucuz şekilde yönetiliyor. Tükürme eyleminin bu millete ne olduğunu Meireless olayında anlatamayınca haliyle iş buralara kadar geliyor işte. Tükürme eylemi..Tükürme yüze yansımış mı yansımamış mı hm? Ağzımdan sıvı çıkmadan tükürebilen bir vatandaş olarak söylüyorum bunları ki yok birbirimizden farkımız. Hm tükürmemiş Melo hanimiş sıvı? Akşam yediklerinin kokusunu salmaya çalışıyor rakibine. Hoh luyor masumca! Geçiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt