Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Muslera evet geçen seneye göre biraz formsuz ama bugün yediğimiz golde hatası yoktu. Orda çıkması mümkün değil Muslera'nın. İki kişinin arasından vurdu Sivok sorun ordaydı daha. Ayrıca bu sezonda geçen sezona oranla savunmamız çok iyi değil sorunu Muslera'da değil defansta aramak lazım. (bugün bir pozisyon hariç hatasız oynadılar orası ayrı tabi)

muslera nın bu sene bana süper oynadığı diyeceğin maçı varmı,ii ki kalede muslera var diyeceğin,yada muslera olmasa kesin yenilirdik diyebileceğin maçı varmı.onu geçtim ne kurtarıştı diyebileceğimiz maçı bile yok.

Kafa buluyor herkesle.Pankarta doğru yapmışlar dedi ertem hemen çevirdi:)

jg1f8.jpg

madem iddaa oynadın üst olsun istedin neden Galatasaray'ın bir gol daha atmasını değil de bjk'ninj atmasını istedin?

Hacı ben Murat Urhandan bahsetmiyorum forumda olmasına rağmen GS'ın yediği gole sevivenen adama ceza vermemesine kızıyorum ki adamın mesajıda gördü

he onu bilmem ben murhandn bahsediyorum raporladım onu ama rapor zaten çocuğa gittiği için kendi kendine ceza mı verecek:asd:

sonra bide raporla diyolarya uyuz oluyorum :asd::asd:kime neyi raporluyoruz

Fas elenmiş Amrabat dönüyor . Belki Bursa maçında kontrataklarda etkili olur

ozaman 1,5 yıllık maliyeti 10 milyon euro. Bazı ezik arkadaşlarım ısrar etti de bende gerçekten verilecekmi diye sordum sadece bu zeon için 2 milyon diğer sezon için 4 milyo biliyordum ama imza parasıda varmış

drogba gibi bi oyun için değer pazar değerimiz çok arttı artık isimler onemlı ilerdeki genç transferler için

Biz bu Granqvist'i baya beğeniyorduk bi ara.Şimdi beklentinin yükselmesinden midir nedir kimse istemiyor.

Gs'ın yediği gole seviniyorsan Parma'lı olma ihtimalin daha yüksek

he onu bilmem ben murhandn bahsediyorum raporladım onu ama rapor zaten çocuğa gittiği için kendi kendine ceza mı verecek:asd:

sonra bide raporla diyolarya uyuz oluyorum :asd::asd:kime neyi raporluyoruz

murhana kıl oluyorum bir sonra ki myc min nedeni olacak bu gidişle

bence drogba yarın acıklancak görüsmelere baslandı diye söyle 11 12 gibi (bence)

takım süper ligde 4-3-3 oynuycak ya da 4-1-4-1 veya 4-3-1-2

sol bek bence zor almıcaz

stoperede granqvist e nedense inanmıyorum yabancı sınırlamasını falan dany ye yakın standartdakı bı oyuncu ıcın harcamazlar

gelelim kusların sorununa sizene lan paradan carttan curttan yönetimimiz allaha sukur mali konularda 1 numara demekki bişey biliyorlar

Drogba Yaslı Diyenlere=Bu adamdaki fizik,tempo,hırs ligimizdeki %90 ''genç'' forvetlerde yok .

Sneijdere ilk mactan yorum ypan kuslara gelsin ve burdaki kaçak kuslara =Buna bisey bile yazmicam herkes ne oldugunu biliyo yine ögrenecek

Dolap zaten kırmızı beyaz 100w lık ampulün ışığı beyazı sarı yapmış

Galatasaray'in yedigi gole sevinen adam isterse kendini sari-kirmiziya boyasin ne farkeder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt