Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Neyse yarın bütüm var bu gece de mutlu bir şekilde heba oldu.:D Hadi iyi geceler herkese.

Sabri de gercekten cok iyi oynadi ama.

10 yaşında ergen? Baya sıcak bir memlekette yaşıyor olmalısın. :SS: Evet Riera 8000mt depar atmazsa beğenmem ben; önce attığın yoruma bak sonra yaşı tartışırız. Riera'dan sol-bek olarak memnun biriyle konuşacak çok şey yok zaten. Size Drogba-Sneijder bile fazla..

şuan bizi idare ediyor ki gayetde guzel futbol oynuyor ofansif olarak defansif olarakda elınden gelenı yapıyor

Ben bir duyum aldım.

Galatasaray gol yiyince sevinen mi oldu forumda ortalık toz duman noluyor mevzu varsa müdahale edek.:mad:

603116_10151455449812526_298338726_n.jpg

PRAETOR ‏@TolgaTezsurer

Sneijderle Drogba Gelmis Farkeder mi..Zamaninda Sneijderli Inter'e Drogba'li Chelsea'ye de Koyduk. Birlestirir Gene Koyariz. Hic Farketmez

Mehmet uA ‏@MehmettGS

@TolgaTezsurer sneijderli inter derken ? inter - fener maci 2007de oldu sneijder intere 2009da gitti ?

arkadaslar yanlis bilgimi verdim yoksa dogrumu ?

neden yazmadin ikisini bir arada hic gormemistiniz,simdi ikisi birden size koyacak diye.biblocu ezikler

Evet buda iddaa dan aldığım para, kanıt sunmaktan bıktım

jg1t1.jpg

Doğrusu ben hiç izlemedim kendisini ama düz mantık İtalya'ya gitmiş bir defans oyuncusu burda konuşulan kadar kötü olmasa gerek.

Valla renktaş adamı dediğim gibi bu hafta izledim çok berbat oynadı daha önceleri tabi çok izlemedim belki 1-2 defa daha denk geldiyse ama 7 milyon euro bonservis verilecek bir oyuncu hiç değil tek maçla tabiki net yorumlanmaz ama defansi yönü hiç iyi değil bundan eminim fakat oyun kurması yada hücuma destek vermesi gibi özellikleri var ama o konuşulan paranın oyuncusu değil

[video=youtube;qCqAIB3k4oQ]https://www.youtube.com/watch?v=qCqAIB3k4oQ&feature=youtube_gdata_player[/video]

Ya bugün Burak Yılmaz ne atladı ya emek hırsızı ya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt