Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bana kuş diyenler tam anlamıyla şerefsizidr. Şike zamanlarında UEFA ya ingilizce maili yazan bendim, herkes benim yazdığım maili gönderdi, şimdi kuş/hamsi olmakla itham ediliyorum.

Birader millete şerefsiz demek yerine özür dilemelisin yaptığın doğru ya da yanlış tartışılır ama etik değil iddia oynadın diye Galatasaray'ın gol yemesini istesen bile bunu Galatasaray forumunda paylaşman saçma adam gibi özür dile yaptığım doğru değildi de olsun bitsin. Neden gol yemek yerine atmayı tercih edemediğin hala muamma.

Olm adam para resmi çekip gönderdi ya la :o

Bir sol bekten ne beklersin sen savunmasını sağlam yapmasını 1 e 1 lerde adam geçirmemesini kademe hatası yapmamasını hücuma destek vermesini bu adam hücuma destekte on numara 1 e 1 lerde bugün adam geçirdimi hayır şu ana kadar ya bu maç şu adam Rierayı rezil etti ya dediimiz oldu mu hayır kademe hatası yaptı mı evet yaptı 1 kaç kere ben de gayet memnumum sen şimdi neden memnun olmadığını izah edersen mantık çerçevesinde tartışabiliriz.

Yazmıştım ama okumamışınız. Türkiye'de bize sağlı sollu atak yapıp, bunaltabilecek takım yok zaten! Ama Braga maçını hatırlarsan ne demek istediğimi anlarsın. Bizim gibi hücuma dönük oyunda da zaten en önemli şey (bana göre) kademedir. Siz olaya kişisel bakıyorsunuz ama daha iyisi mümkünse niye karşı çıkıyorsunuz anlamadım?

burak yilmaz'i isteyenler ilk 11de olmadini gorunce acaba onlarda bizim gibi ilk11de yok kesin bize gelcek diye dusunuyomudur ?

Birader millete şerefsiz demek yerine özür dilemelisin yaptığın doğru ya da yanlış tartışılır ama etik değil iddia oynadın diye Galatasaray'ın gol yemesini istesen bile bunu Galatasaray forumunda paylaşman saçma adam gibi özür dile yaptığım doğru değildi de olsun bitsin. Neden gol yemek yerine atmayı tercih edemediğin hala muamma.

Bende onu diyorum 3-0 da üst oluyor :)

Adam kaşınıyo ya :lol: hacı seninki nasıl bir fantazi illa ceza alcam drogba transferiyle affedilcek diyosun :lol:

Bu sefer af yok diyeyim kurul toplandı kesin karar bu af yok, seneye inşallah :lol:

Deme çyle deme bu gece ceza alacam ben :sad007::sad007:

Beyler yapmayın tamam genç kardeşimizin yazdıkları talihsiz olmuş ama daha fazla üstüne gitmenin de bir alemi yok.

Biz Galatasaray'ımıza bakalım.

Reyhan Asılsoy ʚɞ ‏@asilsooy

Lan Drogba maymuydan 5 dk önce dogacakmıs ama ayıp olmasın dıye bekleyıp aynı anda fırlamış gibi :( töbe yarabbim o tip ne ya :(

Beyler bu mesajı atan kişiye seviyeli bir şekilde tepkimizi koyalım dediği şey çok çirkin!!!

Yahu Riera gibi bi futbolcumuz var ve siz bunu tartışıyorsunuz?? Sol bek transferine filan hiç ama hiç gerek yok..Yabancı kontenjanı için de Melo yu kes Yekta yı oynat bu kadar basit...

Bana kuş diyenler tam anlamıyla şerefsizidr. Şike zamanlarında UEFA ya ingilizce maili yazan bendim, herkes benim yazdığım maili gönderdi, şimdi kuş/hamsi olmakla itham ediliyorum.

Kus demiyorum sana ben ama durusun biraz tuhafima gitmedi degil. Galatasaraylilik karsiliksiz sevgidir diye biliyordum ama sen Galatasarayimizin üstünden maddi kazanc saglamasini hadi gectim Galatasarayimizin zarar görmesini isteyerek o kazanci saglamak niyetindesin ki bu ne benim nede cogu Galatasaray lilarin hosuna gitmeyen bir davranisdir kardesim. Hersey para degildir. bende idaa oynarim arada sirada ama asla ve asla Galatasarayimi kuponlarima koymam. Dünyada baska mac yok sanki kumar icin .

Boracan arkadaşım mesajlarındaki bazı ifadeler gereksiz bak Galatasaraylı olabilirsin ama seni bilmeyen insanların olduğu ortamda itici konuşuyorsun insanlar senden tabii şüphe eder ayrıca Galatasaraylıysan kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilsin ama öyle mesajlar yazarsan insanlar senin hakkında böyle düşünür kanıt işleri falan yaparak kendini küçültme millet fotoları görüp aaa Boracan Galatasaraylı diyince eline ne geçecek neysen onun gibi takılmaya devam et.

Reyhan Asılsoy ʚɞ ‏@asilsooy

Lan Drogba maymuydan 5 dk önce dogacakmıs ama ayıp olmasın dıye bekleyıp aynı anda fırlamış gibi :( töbe yarabbim o tip ne ya :(

Beyler bu mesajı atan kişiye seviyeli bir şekilde tepkimizi koyalım dediği şey çok çirkin!!!

Şaka yapmıyorum Drogba he dese kucağına atlar o kezo

güle güle boracan yolun açık olsun

uzun uzun

seneler varr önünde.....

Boracan bence iyi çocuk sadece ifade etme konusunda eksiği var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt