Kaan Çağdur
Tecrübeli Üye
- 8 Haziran 2009
- 5.310
- 0
- 1.331
Cevap: Transfer Nöbeti
Melonun gözü kimseyi görmüyordu o ara niyeti o değildi
Melonun gözü kimseyi görmüyordu o ara niyeti o değildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
boracan'ı mı linç ediyonuz beyler![]()
Boracan şimdi kalk ve babanın cebinden alıp foto çektiğin paraları geri koy :lol:
Evet çıkarken eliyle itti Fatih Terim'i ama Melo'ya bu forumda laf edilmiyor hemen fenerli olunuyor dikkat :lol:
Burda kuru gürültü fanatiklik yapanlar benim gs liliğimi sorgulyamaz. Bu sene sadece gs storedan alışverim 5000tl yi geçti, kredi kartı ekstrelerini koyup kanıtlarım sorun değil. Şike zamanında milleti organize edip uefaya mailleri gönderen bendim, bu forumdan gelen mailleri ben yazdım hepsini ingilizce.
Evet bal gibi sevinirim gol gelince, kaybetmiceğimizi biliyorum 1400tl kazanmışım iddaa dan niye sevinmiyim, gs nin yenilgisine oynasam haklısınız ÜST e oynamışım, çünkü bir gerçek var kazma bir defansımız var gol yicez belli eee bende niye para kazanmıyım bundan tek maç açmışken iddaa
Kaç kişi cebinde 1400tl ile geziyor Türkiyede![]()
kafayi bulman icin once bi kafa nakli sonrada bi beyin nakli yaptir sonra hallederiz problemini,istemedigin kadar dumanlanip kafayi bulursun sorun yokÇok özel değilse torbacınızın numarasını alabilir miyim? Bu kafadan ben de istiyorum da..![]()
boracan diyorki ben para gelsin takımımı bile satarım özet bu
:msg:
Ben olsam bende sevinirdim çünkü ben gol yesekte kazanacağımızdan emindim. Bu kardeşimizde bu mantıkla düşünmüştür. 42 yaşındaki birinin 23 yaşında birine daha anlayışlı yaklaşması güzel olur. Keyfimiz yerinde bozmayalım bence.
Hem skor tahmini yaparken 2-1 3-1 4-2 yazmakta aynı kapıya çıkıyor. Gol yemek istemiş olmuyoruz sonuçta.
Boracan sımdı o paralarla forma alıp yarın bize resimlerini atıyorsun kardeşim
Bugün Beşiktaş kalemize 1 ya da 2 defa geldi ..
Bunlar nasıl 31 puan toplamışlar hayret vallahi ..
Farkında değildi bence
kaç kişi tuutğun takımın forumunda 300-400 kişinin olduğu yerde, takım gol yesinde idddaeyı tutturayım diye düşünmeden yazabiliyor..:confused::confused::confused::confused:
Fatih Terim gerçekten Toure yerine Granqvist'i isterse bir problem var demektir. Bugün 20 dakika forvetsiz oynatması takımı da oldukca ilgincti