Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Melonun gözü kimseyi görmüyordu o ara niyeti o değildi

boracan diyorki ben para gelsin takımımı bile satarım özet bu

:msg:

haydin iyi geceler hayırlı nobetler yarın 2 tane büt var yatma zamani

Boracan sımdı o paralarla forma alıp yarın bize resimlerini atıyorsun kardeşim

Burda kuru gürültü fanatiklik yapanlar benim gs liliğimi sorgulyamaz. Bu sene sadece gs storedan alışverim 5000tl yi geçti, kredi kartı ekstrelerini koyup kanıtlarım sorun değil. Şike zamanında milleti organize edip uefaya mailleri gönderen bendim, bu forumdan gelen mailleri ben yazdım hepsini ingilizce.

Evet bal gibi sevinirim gol gelince, kaybetmiceğimizi biliyorum 1400tl kazanmışım iddaa dan niye sevinmiyim, gs nin yenilgisine oynasam haklısınız ÜST e oynamışım, çünkü bir gerçek var kazma bir defansımız var gol yicez belli eee bende niye para kazanmıyım bundan tek maç açmışken iddaa

Kimse kimsenin taraftarlığını sorgulayamaz bunda sıkıntı yok zaten ama yaptığın harakete tepki gelmemesi gelmesinden daha anormal olurdu olur hala yaptığının doğru olduğuna inanıyorsan diyecek bir şey yok.Bize ne senin GS storedan bilmem kaç bin liralık alışveriş yaptığından bir şey ispatlamak zorunda değilsin zaten neden bu psikolojinin içine girdiğine anlam veremedim. Eyvallah eğer öyle yapmışsan eline sağlık, güzel iş.

O son cümlen nasıl bir tezatlıktır cümlenin sonunda "kazma bir defansımız var gol yicez belli" diyorsun başında da "kaybetmiceğimiz biliyorum" demişin otur bir daha düşün istersen 10 kişi kalmış kazma bir defans hakkında müthiş bir kehanette bulunmuşsun enteresan şekilde.

Neyse birader nasıl biliyorsan öyle yap istediğin şekil istediğin kadar sevin.

Ben olsam bende sevinirdim çünkü ben gol yesekte kazanacağımızdan emindim. Bu kardeşimizde bu mantıkla düşünmüştür. 42 yaşındaki birinin 23 yaşında birine daha anlayışlı yaklaşması güzel olur. Keyfimiz yerinde bozmayalım bence.

Hem skor tahmini yaparken 2-1 3-1 4-2 yazmakta aynı kapıya çıkıyor. Gol yemek istemiş olmuyoruz sonuçta.

Şu 42 yaşında bir adamın diye başlayan cümlelere de ayrı bir sinir oluyorum, olayın benim yada onun yaşıyla alakası yok eğer gol yiyelim de kupon tutsun diyorsa bunu foruma taşımaya gerek yok kendi içinde mutluluğunu yaşayabilir.Ayrıca ben 42 yaşındayım ama burada 20 yaşındaki genç bana hayvan gibi saldırma insanlara diyebiliyor.Yani yaşımın bir fonksiyonu yok demek istiyorum :)

Bugün Beşiktaş kalemize 1 ya da 2 defa geldi ..

Bunlar nasıl 31 puan toplamışlar hayret vallahi ..

Ligde takımlar biz hariç Bjk Fbye karşı 10 kişi hücum ediyor defansları kabak kemane zaten bir sürü açık veriyorlar bize gelince 10 kişi def yapıyorlar adamlar tabii alır .

bu fener taraftari neden diger transferlere "hayirsiz olsun, ins. bacagi kirilir" gibi yorumlar yapiyorlar? ne kadar ezik, seviyesiz, kültürsüz, zavalli insanlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt